Több női celeb is végre arra buzdítja a nőket, hogy ne engedjenek a férfi elnyomásnak és ne borotválják bizonyos testrészeiket (hónalj, fanszőrzet), hanem vállalják fel a természetes szépségüket. Európába ez mikor ér ide?
Nem tudom, de én a hónaljamat 100% hogy leszedném, mert ha nem szedem le jobban izzad ami igénytelen. A fanszőrzetemet meg kénytelen vagyok csak trimmelni, max. bikini vonalat vágni mert amúgy begyullad tőle odalent. Ezt mondjuk osztanám, hogy a tök sima nemhogy szerintem nem szép de a nőknek bizonyítottan egészségtelen is...
A láb, kéz meg úgy sem változik, dehát én sem szíveden mennék ki bundában az utcára. Mert ugye akinek szép dús haja, meg szemöldöke van, annak a karja/lába is majom.
Erősen középkorú férfi létemre leszedem a hónaljszőrömet, és trimmelem a fanszőrzetemet.
Tehát jogos, hogy minimum ugyanezt elvárom a partneremtől.
Kérdező, azt csinálsz a bundáddal, amit akarsz.
A kulturált emberek (nemtől függetlenül) nem akarnak dzsungelt a testükre, ez a személy saját választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!