Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Több női celeb is végre arra...

Több női celeb is végre arra buzdítja a nőket, hogy ne engedjenek a férfi elnyomásnak és ne borotválják bizonyos testrészeiket (hónalj, fanszőrzet), hanem vállalják fel a természetes szépségüket. Európába ez mikor ér ide?

Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"A nők elnyomás alatt élnek a kiéhezett, gusztustalan, primitív férfiak önzősége miatt, hogy a szép nő csak a vékony, simára borotvált cicababa, holott ők maguk zsíros disznók!"

Szerintem nem azért nem dugnak meg, mert szőrös vagy, hanem azért, mert így beszélsz a férfiakról. Senkinek nem lenne ilyen nyelvhez gusztusa.

2021. jún. 9. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Max. 3 hónap, és már itt is vagyik, leszik.
2021. jún. 9. 06:11
 13/17 anonim ***** válasza:

#4:

Máshova böfögjed a femináci stílusodat, kösz.

2021. jún. 9. 06:16
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Amiről te irkálsz, azokról a döntéseket többnyire maguk a nők hozzák meg. Egyszerű példa: felvetettem a feleségemnek, hogy szeretem a mahagóni-vörös színű, egyenes szálú hajat látni egy nőn, - nincs-e kedve kipróbálni, hogy neki miként állna egy ilyen hajviselet. Kategorikusan elutasította a felvetésem érvényesítésének lehetőségét. Megértettem és lapoztunk. Fanszőrzetre is tettem neki javaslatot. Elutasította a felvetésemet, - lapoztunk. Az egyik lehetőségem az volt, ami történt, a másik az, hogy amennyiben ezek lettek volna a számomra legfontosabb mérők, tovább állhattam volna, amíg nem találok egy olyan nőt, aki meg szeretett volna felelni a flúgjaimnak. Tehát a felvázolt eseménysor különböző kombinációinak mentén történnek a szépészeti beavatkozások, - csak az szab határt annak, hogy egy nő mire képes annak érdekében, hogy szerinte jól nézzen ki a külvilág felé, hogy mennyire vonzódik valakihez vagy milyen szintű rugalmasságra sarkallja a férfiaknak tetszeni akarás.

Magyarul: baromságokat írtál.

2021. jún. 9. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled utolsó. Arról meg amúgy ne feledkezzünk meg, h legtöbbször a nők csesztetik a nőket és nem a férfiak. Ezt nőként írom úgy, hogy már én is megkaptam a feminista jelzőt egy párszor.
2021. jún. 9. 11:30
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
Pucika, nekem honalj ketszer harminc masodperc, fanszorzet ot perc teljesen, nem viszket, nem pattog ki, es magamert teszem elsosorban.
2021. jún. 9. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te beszélsz úgy a férfiakról ahogy nem kéne. Akkor várj tiszteletet a másik nemtől, ha te is megadod!

Nő vagyok nem mellesleg, tény, hogy sajnos sok hátrány ér minket, és ezért nem is szeretek nő lenni, de szerintem a borotválkozás a legeslegutolsó dolog, ami zavarna.

2021. jún. 9. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!