Melyik magyar híresség vállalja nyíltan hogy bizonyos párttal szimpatizál? Ha tudtok ilyenről, azt is írjátok le legyetek szívesek, hogy melyik párttal!
Usztics jobbikos. Hajós lmp szimpatizáns. A Pa-dö-dö az mszp-hez húz. Kovács István fideszes.
Tessék, mindenhonnan egy.
Kovács Ákos - Fidesz
Kőházy Ferenc (FankaDeli) - Jobbik
Bakács Tibor - LMP
Gőbl Gábor (Moby Dick) - Jobbik
A Pa-dö-dö inkább SZDSZ volt.
Gálvölgyiről meg nem tudom, hogy mi alapján is van mondva, hogy MSZP-s. Az tény, hogy rühelli a fideszt, de ezzel vagyunk egy páran olyanok is, akik ettől még nem mszp-sek. Persze tudom, ez már a fideszes szavazóknak nehéz felfogni, bonyolult
"A Pa-dö-dö inkább SZDSZ volt.
Gálvölgyiről meg nem tudom, hogy mi alapján is van mondva, hogy MSZP-s. Az tény, hogy rühelli a fideszt, de ezzel vagyunk egy páran olyanok is, akik ettől még nem mszp-sek. Persze tudom, ez már a fideszes szavazóknak nehéz felfogni, bonyolult"
Az a probléma a hozzászólásoddal, hogy nem igaz. A gálvölgyi amikor 2002-ben is meg 2006 ban is az mszp székházban ünnepelte az mszp-s győzelmet. Zabálta telepofával a narancsosbuktát, igazi gerinctelen sutyó módra.
A dagadt-dögök klubrádiós szereplése meg magáért beszél
Fidesz:
Keresztes Ildikó
Vastag Csaba
Eperjes Károly
Ákos
Lázár fivérek (fogathajtók és a CBA lánc tulajdonosai)
Csukás István
Makovecz Imre (építész)
Bálint Antónia
Kovács Kokó István
Demjén Ferenc
Palcsó Tamás
Pataki Attila
stb.
Ők általában megjelennek a nagyobb rendezvényeken, pl. az évértékelőkön, nagygyűléseken.
Fábry egyébként szintén nem burkoltan, hanem nyíltan Fidesz-párti, azonban ő már így is sok nézőt vesztett az MSZP folyamatos szekálása miatt, így a polkorrektség jegyében most időnként beszól a jelenlegi kormánynak is. Ettől függetlenül nem kérdés, hova szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!