Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 27 éves srác vagyok. Eddig...

27 éves srác vagyok. Eddig rövidre nyírtam, illetve igazítottam a f. kam körül a szőrt, a barátnőm pedig most azt szeretné, hogy teljesen lenyírjam csupaszra. Megtegyem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
én személy szerint utálom, ha kopasz, olyan, mintha egy kisfiúval szexelnék. De ha ő így akarja...csak ez annyira nem férfias, elvégre azért nő ott szőr.
2010. okt. 14. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

én megtiltottam a páromnak h borotválkozzon, nekem nagyon bejön h szőrös, nem értem a csajokat akik csupaszon szeretik.

lehet vki szőrösen is ápolt.

2010. okt. 14. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátomnak is szőrös volt vagyis ő is rövidre vágta, de én is kértem hogy borotválja le, mert szerettemvolna megnézni úgy, megtette, nagyon szép lett, de neki nagyon kellemetlen mert szúrja meg minden, így abbahagyta nagyritkán leszedi, de amúgy úgymaradt. Ha nem szeretnéd akkor sztem hagyd nyugodtan úgy, mert neked okozna kellemetlenséget. Vagy max te is leborotválod és aztán megmondod hogy milyen, jó vagy nem ,aztán legfeljebb legközelebb már nem borotválod le.
2010. okt. 14. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyírd le, nehogy emiatt szakítás legyen a vége :D. (De nekem nagyon csiga...)
2010. okt. 14. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ezzel a kedvébe járhatsz és neked sem ellenszenves, akkor tedd meg. Legalább próbaképpen. Ha nem tetszik visszanő hamar.
2010. okt. 14. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem a csupasz kukac nem szexis. >.< bnődnek fura ízlése van. O.o

de ha ő ezt akarja, akkor borotváld le, aztán majd megnő. mert ha egyszer megteszed nem nagyon akarod majd megint. xD először jó, mert sima, de amikor visszanő és szúr..

2010. okt. 14. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi ez a sok ellenzés? :D

Ha én veszem a fáradtságot és borotválkozom lent, akkor a barátom is tegye meg. Sőt, higiénikusabb is, mint az a sok szőr. :S Csak az első pár alkalommal szúr, utána megfogod szokni. :)

2010. okt. 17. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!