Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megtegyem? (bőv. Lent)

Gitarhero kérdése:

Megtegyem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy basszusozok egy rockbandában és hosszú hajú vagyok...a lényeg, hogy kevés hajam van és ezt többen szóvá tették és most azon vacilálok, hogy levágassam elég rövidre vagy hagyjam?
2010. máj. 25. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy rockbanda, nem törvényszerű a hosszú haj. Szóval szerintem levágathatod.
2010. máj. 25. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Neee ! a szép hosszú hajat bűn levágni =) (Attól még h kevés van, az nem baj :D)

14/L

2010. máj. 25. 21:23
 3/9 Sexylady ***** válasza:

szerintem sem

hord copfban, vagy fonasd be, és akkor fene sem mondja meg, amennyi hajad van

2010. máj. 25. 21:27
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D szerintem sem vágatom le csak már picit elegem lett a beszólogatásokból:/
2010. máj. 25. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vágd le... Nagyon csúnya a kevés haj. Majd újra kinő, de akkor több, dúsabb, szebb lesz. Én is levágattam a fenekemig érő eltöredezett hajamat, vissza is nőtt, gyönyörű, dús lett! :-) Nem a hossz a lényeg, hanem az esztétika. Ha három szál lifeg, akkor elég kiábrándító szerintem... :D
2010. máj. 26. 00:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak egy 3-4 cm-t vágass le a végekből és egyél egy kúra (1hónap) revalidot. Nővéremnek nagyon bevált, neki is kevés haja volt, de a revalid nagyon dússá tette.
2010. máj. 26. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat:D

Amugy annyira szerintem nnem gáz, hogy 3szál..:D

2010. máj. 26. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:

ha annyira nem gáz,kééérlek,ne vágd le!nekem pl a pasi ott kezdődik,hogy legyen hosszú haja..különben mehet tovább! :>

24/L

2010. máj. 26. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Nemvágom:D
2010. máj. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!