Megtegyem, vagy várjak még?
Hát az érdekes lehet, hogy sosem veszekedtek 6 éve...
De hogy kérdésedre válaszoljak, szerintem nincs olyan, hogy valakire nyomást gyakorolsz, és attól majd megjön a kedve a gyerekvállaláshoz. Márpedig addig, amíg 100%-ig nem szeretnétek mindketten, addig nem érdemes belevágni.
Lehet, hogy nem ő a megfelelő partner számodra.
H pedig azt mondod, hogy "de igen, ő a megfelelő", akkor várnod kell addig, amíg ő is babát szeretne. Csak nehogy kicsússzatok az időből...
1.
Hát ez van, nekem sok ilyen ismerősöm van, akik még vártak egy picit, aztán az lett a nagy várakozásból, hogy inszem, lombik, nem lehet már gyerek.... :( :(
A te időd megy, a párodé nem.
De nem tudom mit tennék a helyedben, az sem jó, ha erőlteted, az sem jó, ha rápihensz a témára.
A válaszút szerintem nem jó. Azért, mert ha nagyon szeret és most el kell döntenie, lehet hogy nem akar elveszíteni, de inkább belemegy. Majd az első veszekedésnél a fejedhez vágja hogy belekényszerítetted egy számára kényelmetlen helyzetbe. Ha meg lesz a gyerek, lehet hogy imádja és ő akarja a következőt, de van arra is esély, hogy lelép. Nem egy ilyen eset van, úgyhogy óvatosan, ne ess neki, hogy vagy gyerek, vagy már csomagolsz is.
Inkább puhatold ki, mi a vágya. Lehet, hogy 2-3 év múlva szívesen vállalna, de ha abszolút gyerekellenes, akkor érdemes - ha nem is elhagyni - de akkor nyitott szemmel járni és ha van új kapcsolat lehetősége, akkor váltani.
Amúgy ennyi idősen nem vagy mg lekésve semmiről, persze nem 40 éves korig kell halogatni, de a stabil párkapcsolat nagyon fontos a boldog babavállaláshoz. Nehogy most belemenjen, aztán meg terhesen tudd meg, hogy félrejár és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!