Megtegyem vagy várjak még?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és van egy barátom. Illetve nem járunk de nagyon jóba vagyunk kiskorunk óta (nem lakunk messze egymástól) és ő volt az első, és azt hiszem eddig az egyetlen akit igazán szerettem/szeretek. Általában nála szoktam tölteni a péntek estéket, és ott bulizunk páran. A múlt héten csak hárman voltunk, és a harmadik személy sem volt sokáig. Amikor ketten maradtunk azt tanácsolta menjünk be a szobájába. Lefeküdtünk az ágyra és csókolóztunk. Eddig még oké, de aztán elkezdte kigombolni a nadrágom. Megállítottam hogy én még nem akarom. Nem is ellenkezett de azért láttam rajta hogy rossz neki. Azóta mindig ezen töröm a fejem hogy mi lett volna ha... Mert így most már úgy érzem akarom, és jó lett volna, de akkor annyira hirtelenül jött minden hogy egyből rávágtam a nem-et. És azon is gondolkoztam hogy ő lenne a legtökéletesebb "elsőnek", az pedig még jobb lenne ha neki is én lennék az első. Remélem értitek. És ha várok akkor már ez nem így lesz. Nem tudom mit tegyek, kérlek segítsetek!2010. febr. 23. 16:47
1/9 anonim válasza:
14 évesen még ne. testileg lehet, h már érett vagy, de lelkileg még nem.
2/9 anonim válasza:
Még csak 14 éves vagy bőven ráérsz.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne. De van egy olyan érzésem, h teljesen mindegy mi mit írunk, ha akarod úgy is megteszed.
4/9 anonim válasza:
Legközelebb azért vigyél magaddal gumit.
6/9 anonim válasza:
ha tetszik a fiú, akkor nyugodtan tedd meg. ma már nem kirívó eset , hogy valaki 14évesen csinálja. Ha legközelebb is próbálkozik és te is kívánni fogod, akkor úgyis megteszed, függetlenül attól, hogy ki mit mond. Jó szórakozást:D. Csak védekezzetek!!!!23/L
7/9 anonim válasza:
nem az, h nem kirivo, de korai.
8/9 A kérdező kommentje:
Érdekel hogy mit írtok, azért kérdeztem meg. Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 23. 19:28
9/9 anonim válasza:
16 éves srác voltam az első igazi csóknál és 17évesen vesztettem el a szüzességem... Hova fajul a világ :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!