16eves vagyok, a baratom 22. 3 honapja vagyunk egyutt,
szeretjuk egymast. Megtegyem? Vagy varjak meg?
Figyelt kérdés
16eves vagyok, a baratom 22. 3 honapja vagyunk egyutt, szeretjuk egymast. En meg szuz vagyok,de mar elejetol kezdve beszeltunk ilyen dolgokrol(reg ismerem ot,mindig jo baratok voltunk), es azt is elmondta, hogy o addig var amig biztos leszek benne. Es hogy nem azert kellek neki. En most mar kb.90 % biztos vagyok benne,de vmi visszatart. Talan az h csupan 3 honapja vagyunk egyutt... Es felek a terhessegtol. Persze hasznalnank ovszert,de azert megis felek. Ezek ellenere en szeretnem, mert o az elso akivel biztonsagban erzem magam, es erzem azt is h szeret. Mit tanacsoltok?
várj még egy pici...és ha tényleg szeret ő is megvárja:) és ha te is szereted hát istenem ez az élet rendje , akkor megteheted:)
2008. okt. 20. 16:49
2/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg alkalom volt mar kulonben h megeshetett volna a dolog, es nagyon be voltunk indulva. De azt mondtam h nem,meg nem! Es o azt mondta h OK,ahogy akarod!:)
2008. okt. 20. 16:54
3/11 anonim válasza:
hát ne tervezz előre semmit szerintem. ha elkap a hév akkor már úgy sem tudsz ellenálni! ha még nem érzed teljesen zet a zsongást akkor még várj 1 picit. ha a fiú szeret akkor úgysem jelent neki gondolt néhány hónap. nálunk ugyanez volt a szitu és én simán tudtam 8 hónapot várni a barátnőmre. szóval ne kapkodj el semmit de ha már 100 százalékig úgy érzed h ő az akivel akarod akkor hajrá:D
2008. okt. 20. 17:19
4/11 anonim válasza:
A szex jó, ha az emberek jól csinálják. Nem kell tartanod tőle, ha tényleg meg lehet bízni a barátodban. Hozzáteszem, hogy a legtöbb nő naív, a legtöbb férfi meg önző és buta az ágyban és hogy tovább általánosítsak, a legtöbb nő sajnos buta módon nem képes beszélni a szexről és nem szembesíti a partnerét a valósággal, ha szar a szex, így nem is tanítja meg hogy hogy kell neki örömet okozni.
Én erősen tanácsolom, hogy felejtsd el a szexet amíg el nem tűnnek a gátlásaid meg a félelmeid vele kapcsolatban, de az orális szex az más tészta, azt szorgalmaznám a helyedben egy pár hónapig. Tanuld ki a tested és tanítsd meg neki, hogy hogy okozzon neked örömet.
A terhesség miatt meg ne remegjen a gyomrod. Ha rendesen védekeztek akkor igazán nem sok esélye a fogantatásnak, de ezért is ajánlom az orális szexet, hiszen ott abszolút nulla.
2008. okt. 20. 17:25
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek:) Majd irok hogyan alakulnak a dolgok...
2008. okt. 20. 17:39
6/11 anonim válasza:
rendes fiúnak tűnik, de a 3 hónap valóban kevés kicsit. meg egy kicsit szerintem fiatal is vagy. ha fél évet vársz, az a legjobb.
2008. okt. 20. 21:32
7/11 anonim válasza:
csak akkor legyen az első ha te is nagyon akaaod már!!:) am. meg sok sikert:)
2008. okt. 21. 16:44
8/11 anonim válasza:
Amíg úgy érzed, hogy fel kell tenned magadnak ezt a kérdést, addig szerintem várj. Hamarosan biztos ki fog alakulni, mit szeretnél. És lehet, hogy felszabadultabbá tenne, ha tablettát szednél (én biztonságosabbnak is tartom, mert óvszer mellett keletkezett valahogy tudtunkon kívül a gyerekem:)
2008. okt. 21. 22:32
9/11 anonim válasza:
Szerintem várj még. Fiatal vagy és még nem túl régi a kapcsolatotok. Másrészt szerintem alég nagy a korkülönbség is. Csak akkor menj bele, ha biztos vagy benne, hogy nem csak a szex miatt kellesz (nehogy eldobjon, ha már megkapott), ő is szeret téged és hosszú távú kapcsolat lehet belőle.
Én is hasonló cipőben járok, mint Te, csak mi 23 évesek vagyunk és 2 hónapja vagyunk együtt. Kívánom, szeretném, de kevés az a 2 hónap, így várunk még vele...
2008. okt. 22. 17:31
10/11 anonim válasza:
Szerintem az hogy ide írtál azt jelenti nem vagy biztos..és az a 3 hónap 16 évesen szerintem még elég kevés....vagy lehet csak én voltam túl visszafogott de én is 16 évesen jöttem össze a barátommal és másfél év után feküdtünk le..addig a pettinggel teljesen jól elvoltunk..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!