Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok! Tetszik egy fiu akinek viszont tetszek! De nem tette meg az 1. lépést? Megtegyem? Vagy várjak?
Figyelt kérdés
a fiu15 eves!2009. aug. 2. 23:01
1/6 anonim válasza:
Hát ha elég bátor vagy tedd meg te sok fiú nem mer ilyenkor kezdeményezni.
2/6 anonim válasza:
már egy csomó ilyen kérdés fennt van az oldalon. Figyelj mi ezt honnan tudjuk? Nehogymár mi oldjunk meg mindent az életben helyetted! Állj oda elé, és tégy valamit. ENNYI. most lehet lepontozni, az úgyis csak titeket minősít.
3/6 anonim válasza:
Sztem tedd meg, énis épp ilyen helyzetbe vok, a lány 14 éves, csak hát még nem merem elhívni randizni... (de már tettem kisebb "lépéseket"
15/F
4/6 anonim válasza:
Tedd meg nyugodtan, az ilyen korú fiúk nagyja beszari még :) Pedig nem kell félni, mitől kéne?
5/6 A kérdező kommentje:
Hat kösz! Fiuk ti néha ilyen gyávák vagytok ? :D:D
2009. nov. 1. 13:38
6/6 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy egyedül vagy és nem barátnőkkel pl, vagy szemezz vele, menj a közelébe stb. A fiúnak kellene megtenni az első lépést, csak néha egy kis noszogatás kell. Ha pl állandóan a barátnőiddel vagy, vagy ilyen "megközelíthetetlen" helyeken akkor ne is várd, hogy egy félénkebb fiú odamegy majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!