Tegnap legyantáztam a kezem, majd epilátorral igazítottam rajta. Irtóan kipattogott azonban a hajlat a könyökemnél és a felkarom! Mit csináljak?
valószínűleg azért mert ott érzékenyebb a bőr
én is gyantázom a karomat és azokon a hejeken amit te is mondtál-igaz h nem lesznek rajta gennyes pattanások-ott nekem is mindig kisebesedik^o)
inkább a szörtelenítő kémre tértem át a gyanta hejett mert egyrészt nekem azzal tovább bírta és nem is fájdalmas,és még kise sebesedett..
előző voltam
nekem most egy-egy pici van mindkét könyökömnél :D
az a baj, h nekem még sose volt olan, h így egy ne lett volna legalább... de az meg nem zavart sose, csak nemtom, mi a jó rá.
ma majd megnézem este, h az a leszárító krém jó-e rá..
Köszi mindenki!
Nekem se szokott ilyen gennyes pattanásos lenni:S De ne tudjátok meg NAGYON gáz. és nem túlzok:S
soha többet testápoló gyanta után!
de én megmaradok gyanta+epi mellett, mert amúgy meg csodálatos lett a karom, és így is marad 2-3 hétig :) a krémeket én nem szeretem.. de embere válogatja:D
hintőporoztam ,de akkor teszek rá körömvirágkenőcsöt.
Köszi még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!