Otthoni Hajfestes?
Sziasztok!
Otthon szeretném a szőke hajamat visszafesteni barnára, vagy legalább valami ahhoz hasonlóra.
Az eredeti hajszínem közepes barna, nem túl sötét.
Hogyan lassak neki? Egyáltalán van értelme?
Sajnos most nincs 20-30.000forintom fodrászra, de ez a szőke tönkre tette a hajam hiába a sok professzionális termék. (kB 2 éve vagyok szőke)
Szóval milyen szint kenjek rá hogy barna legyek újra? Akár nagyon világos barna, csak barna legyen, vagy vöröses barna. Igazából már mindegy tényleg csak a szőke tűnjön el 🙈
Segitenetek légyszíves hogyan lassak neki?
Köszönöm szépen előre is! 😊
(Úristen, ennyibe kerül egy hajfestés??)
Hát nem tudom, megéri-e, mert elsőre nem fog menni. A szőkített haj nagyon sokáig fog kopni. És az is lehet, hogy elrontod.
Tehát leszívták a hajad, aztán festették. Kb. milyen színű most? Gwen Stefani? Blake Lively?
Szerintem.Sötét,illetve,középszőkével fesd,az nem lesz fekete,fodràszkellékesbe vedd meg
6-os oxit kérj hozzà. Vannak minden mentes festékek de az hamar kikopik. Szerintem kérj tanàcsot a fodràsz kellékesben hogy mit ajànlanak,biztos sikerrel jàrsz.
Drogériás festékek közül a loreal excellence abban van sampon balzsam is és nem nem szárít az a festék És szép színt ad van syoss oleo intense de nekem az kicsit szárított.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, ki lett szokitve a barna hajam, hamvas szőke vagyok.
És igen, ilyen rohadt drága egy Hajfestes 😅egy tofestes 10 körül van.
Ezért is kérdeztem hogy mit mert nem akarnék zöld lenni, sem leegetni.
Én régóta festem a hajam, többször csináltam magamnak, mint fodrász.
Én a relatíve sötétbarna alapú balayage szokitett hajamat festettem vissza egyszínűre.
Fodrászkellekesben vettem festéket. Márka mindegy csak natúr vagy hamvas legyen(pl 6.0 a natúr és a 6.1 a hamvas tónusa ugyanannak a szinmelysegnek.
A technika meg attól függ, hogy egyszínű szőke vagy vagy ilyen balayage szerű. A tőhöz közel könnyen lehet foltos az eredmény.
De mindenképpen sok csipesz kell, hogy vékony szekciokra tudd választani a hajad és minél egyenletesebb legyen a vegeredmeny.
Aztán ha foltos lesz, akkor majd egy következő alkalommal jobb lesz.
Nekem sosem volt libafos zöld a hajam. Inkabb a vorosodes a fő gondom.
Amikor fodrász festette, ő is hamvas árnyalatot használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!