Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kerülhetem el ezt otthoni...

Hogy kerülhetem el ezt otthoni hajfestésnél?

Figyelt kérdés

Igazából soha nem szoktam tövet festeni, mindig újra festem az egészet (tudom, ez nem tesz jót a hajamnak), viszont egy idő után mindegyik hajfestéknél az lesz, hogy a fejtetőmön világosabb marad a festék (oda szoktam először felkenni, utoljára a végekre), és a vége felé meg sötétedik.

Így egy idő után nem lesz egységes a szín. Mit rontok el? Azt, hogy nem csak tövet festek? Ha csak tövet festek (ilyen is volt már), akkor meg az egész egy vagy két árnyalattal világosabb lesz. Ezt sem akarom.

2022. dec. 15. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen az eredeti színed és milyenre fested?
2022. dec. 15. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem (😂), akkor középbarna az eredeti és barnásfeketére szoktam festeni. De ugyanez volt a sötét vörössel is🤷‍♀️
2022. dec. 15. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Ha drogériás festéket használsz, akkor válts professzionálisra. Azok jobb minőségűek.
2022. dec. 15. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A drogériás festékek több mesterséges pigmentet tartalmaznak. Ha ezt használod, akkor csak a tövére kend.
2022. dec. 17. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!