Június 4-én voltam hajat festeni viszont már a második mosásnál járok és nagyon kopik ki a szín. Otthoni hajfestésre tanácsok?
Figyelt kérdés
Szeretném újra festeni de itthon ( tudom mit használt a fodrász és fodrász kellékes boltban szeretném megvenni ami kell hozzá).
Több kérdésem is lenne, például kell e szőkíteni előtte? A fodrászom csak a végét szőkítette és a közepén nem annyira fogta be mint a végét vagy a tetejét.( Világosabb barna hajam van eredetileg).
Illetve a színező vagy a hajfesték fogja be jobban a hajat?
Igora márkát használta és nagyon szép vörös élénk színe lett de tényleg pár mosás után már fakó.
2022. jún. 9. 11:24
1/4 anonim válasza:
Milyen hajápolási terméket használsz rá?
Kb semmi értelme kiperkálni a festés árát, ha aztán valami ocsadék samponnal meg forró vízzel tönkrevágpd a színét.
Egyébként színezőt nézz. Pl Directions
2/4 anonim válasza:
A vörös kopik a legjobban. Fontos, hogy jó minőségű, festett hajra való termékekkel mosd.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom. Eddig sajnos nem azzal mostam ugyanis a fodrászom azt mondta hogy normál hajra való sampont nyugodtan használhatok az jó lesz. De veszek festett hajra valót és a továbbiakban azzal lesz mosva. Esetleg tudtok ajánlani valami jót? Én eddig a Schwarzkopf Professional Bold Color Wash-ra vagy a BC PH 4,5 COLOR FREEZE-re gondoltam.
2022. jún. 10. 09:02
4/4 anonim válasza:
Szulfát és szilikon mentes terméket keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!