Van itt olyan nőtársam, akinek szőrös a feneke? 🥲
Figyelt kérdés
Látható, tapintható és esetleg még erős is..
szoktátok szedni? Hogyan? Gondolom a borotva nem jó ötlet. Egyéb tipp, ami nem fájna? 😅
2022. okt. 5. 23:51
1/7 anonim válasza:
Alapvetően majdnem mindenkinek szőrös.
Én gyantáztatom, nekem nem fáj, de ha alacsony a fájdalomküszöböd, akkor nem ajánlom.
Esetleg a lézeres szőrtelenítés lehetne még opció, de az meg jó drága. :/
2/7 anonim válasza:
Mindenkinek szőrős csak nem egyforma mértékben. Van akinek kívül is.
Gyanta a megoldás egyébként, annyira nem fáj, és ha az elsőn túl vagy, a többi már csak egyre kevésbé fog fájni. Vagy epilátor, de azt még nem próbáltam, de majd azzal is kísérletezni fogok.
A borotvát nem ajánlom, még gyerekkoromba leszedtem, azt szúrást és viszketést utána hetekig, sose felejtem el. Ahhoz képest a gyanta semmiség :D
3/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon szőrös és nem csak bent,hanem az egész,viszont nekem a teljes lábam,combom végig ilyen.Ha gyantáztatok,akkor végig,vagyis a fenekemet is teljesen.Én azért borotválni is szoktam,mert valahogy jobban szeretem magamnak szőrteleníteni.
4/7 anonim válasza:
Szőrös bizony, a legtöbb nőnek ilyen. Borotválom. Tükör segítségével jól látom.
5/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is,erős,sötét szőr van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!