Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nőtársaim, számotokra hol...

Nőtársaim, számotokra hol húzódik a határ a férfi lábápolásban?

Figyelt kérdés
Nyilván alap, hogy ne legyen lábszaga, vagy gombás a körme, meg durva bőrkeményedései, de mi az, amit már fucsállanátok egy pasinál? Hámlasztózokni? Mindenféle krémekkel való kenegetés meg sarokreszelgetés napi rutinként? Rendszeres pedikűröshöz járás? Szerintetek honnantól kezdve válik túlzottá vagy egyenesen nőiessé a dolog?

2020. okt. 8. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Néha-néha hámlasztózokni belefér és a lábkrém is. De a rendszeres pedikűrös már nőies szerintem.
2020. okt. 8. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Valszeg velem van a baj, de én nem ilyen szempontok alapján ítélem meg valaki férfiasságát. Teljesen mindegy ha rendszeresen pedikűröshöz jár, jobb mintha hagyná gombásodni a lábát. Onnantól túlzás, hogy kattog rajta és ha valamiért kimarad a rutin valamelyik része akkor ez nagy stresszforrás számára, de ez nő esetében is túlzás lenne.
2020. okt. 8. 14:05
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

Nem értem, mi közöm van a férfiak lábápolási szokásához. Az ő lába, az ő pénze, csináljon vele azt, amit jónak lát.

Nyilván, ha mondjuk a páromról van szó, akkor az fontos, hogy igénytelen azért ne legyen.

2020. okt. 8. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a körmét lakkozná, az már fura lenne nekem.

Egyébként meg az nekem sosem volt feminin vagy taszító, ha egy férfi konkrétan a bőr/arcápolásra sok időt vagy pénzt költ, hanem ahogy. Ha ovis kislányként kezd hisztizni, ha nem jut el a pedikűröshöz, leigénytelenez azért, mert én nem járok kifejezetten pedikűröshöz, nyávogó-affektáló hangon beszél a krémjeiről.

2020. okt. 8. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ miért jár pediküröshöz.én most jártam tanfolyamra és olya problémaja van akkr jobb profira bízni

Bizonyos köröm fajtákat sokkal nehezebb kezeli vagy ha benő a körme szakszerűn eltávolítani nem könnyű magának.

Én a barátomon és az apján hetente gyakorlotam a lábápolást (már elkopott a lábuk)

Meg az embernek figyelnie kell a lábára hisz azon jár.

Minimun havonta mindenkinek kéne a saját lábával foglakoznia.

2021. febr. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!