Nőtársaim, számotokra hol húzódik a határ a férfi lábápolásban?
Nem értem, mi közöm van a férfiak lábápolási szokásához. Az ő lába, az ő pénze, csináljon vele azt, amit jónak lát.
Nyilván, ha mondjuk a páromról van szó, akkor az fontos, hogy igénytelen azért ne legyen.
Ha a körmét lakkozná, az már fura lenne nekem.
Egyébként meg az nekem sosem volt feminin vagy taszító, ha egy férfi konkrétan a bőr/arcápolásra sok időt vagy pénzt költ, hanem ahogy. Ha ovis kislányként kezd hisztizni, ha nem jut el a pedikűröshöz, leigénytelenez azért, mert én nem járok kifejezetten pedikűröshöz, nyávogó-affektáló hangon beszél a krémjeiről.
Attól függ miért jár pediküröshöz.én most jártam tanfolyamra és olya problémaja van akkr jobb profira bízni
Bizonyos köröm fajtákat sokkal nehezebb kezeli vagy ha benő a körme szakszerűn eltávolítani nem könnyű magának.
Én a barátomon és az apján hetente gyakorlotam a lábápolást (már elkopott a lábuk)
Meg az embernek figyelnie kell a lábára hisz azon jár.
Minimun havonta mindenkinek kéne a saját lábával foglakoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!