Melyik vonzóbb szerintetek ?
-Rövid szakáll
-Hosszú szakáll
-Borosta
-Teljesen borotvált
Csajok válaszát várom elsősorban.
Nem a tizenéves korosztályt szeretném hallgatni. 20+ inkább.
Nektek, csajok ! Melyik jön be ?
Akkor én megcáfollak, kifejezetten a borotvált arcot preferálom. Számomra semmilyen arcszőrzet nem vonzó egy férfin. Még nagy karbantartással azt tudnám mondani messziről, hogy 1-2-nek jól áll, de sose tudnék egy szőrös férfihoz hozzáérni (még a baráti köszönő puszikat sem szívesen tűröm el szakállas/borostás férfiaktól, ezért igyekszem is kerülni). Annál pedig nincs is nevetségesebb, mikor valakinek foltosan nő, ápolatlan. Ha nem tudja karbantartani, formára, hosszra nyírni magának, vagy egyenletesen növeszteni, akkor mindenképp inkább vágja le teljesen. Meg akkor is, ha olyan nőre vágyik, mint én, mert bár nekem van vőlegényem, de elég sok ismerősöm hasonlóan nem preferálja ezt a mostani szőrös férfi divatot. Egy karakteres, markáns arc, pedig szőrrel, és szőr nélkül is férfias lesz.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!