Nőtársaim, mennyibe szokott kerülni nektek egy hajvágás a fodrásznál?
Figyelt kérdés
Mosás - vágás - szárítás kombinációra gondolok. Illetve milyen hosszu hajatok van?
Csak kíváncsi vagyok, mik kb az általános árak :)
2022. máj. 24. 20:28
1/10 anonim válasza:
Nekem csak vágja, 2500ft. Derékig ér a hajam.
2/10 anonim válasza:
3500 Ft, de tudom, hogy ez olcsónak számít. Nem Budapest, nem szalon és nem is mesterfodrász, valószínűleg azért. De én elégedett vagyok vele, szépen meg szokta csinálni a hajam. Elég egyszerű frizurám van, nem igényel különösebb szakértelmet, de mindig annyit vág, amennyit kérek és nem próbálja minél hamarabb letudni, nem égeti szét a fejbőröm a hajszárítóval és kedves, de nem próbál mindenáron beszéltetni, szóval minden elvárásomat teljesíti. Amúgy derékig érő hajam van.
3/10 anonim válasza:
Próbáltam a legolcsóbban megúszni, de sűrű, derékig érő hajam volt, egy sima mosás-vágásért 7000 forintot hagytam ott legutóbb. Budapest, ilyen bejelentkezés nélküli gyorsszalon.
4/10 anonim válasza:
5000 ft, hátközépig érő hajam van
5/10 jpeter1 válasza:
A párom bokáig érő hajának a végét egy barátnője vágja. De azt is csak akkor,amikor az alja már a földet söpri. Ilyenkor bokáig visszavágja,teljesen egyenesre. Nem költünk fodrászra. Teljesen fölösleges.
6/10 anonim válasza:
Hogy-hogy nem te vágod a párod haját?
7/10 anonim válasza:
Nekem a hajam a nyakamig ér és nem szeretném megnöveszteni mostanában ezért sűrűn járok fodrászhoz.
Én a fodrászomnál 6600Ft-ot szoktam otthagyni de szerintem megéri.
Minőségi és professzionális a folyamat és a kellékek is
Szerintem mi nők megérdemeljük ezt.
9/10 jpeter1 válasza:
6-os,volt már,hogy én vágtam. A barátnőjének is nagyon hosszú,térdig érő haja van és ilyenkor egymásét vágják.
10/10 anonim válasza:
5500 Ft, derékig erő hajam van és mindig kb 3-5 cm-et vágatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!