Megesett már, hogy sírtatok miután a fodrásznál voltatok?
Megtörtént már nem egyszer.
De a legroszabb az volt amikor ballagási tabló fotózás előtt 5 órával 18 éves fejjel beültem a fodrászhoz hogy a képen szebb legyen a hajam és a töredezett részt a végéből vágja le.
Ekkor a hajam elérte a hátam közepét is de miután kiléptem a fodrásztól zokogva, a hajam a vállamat sem ért el, sőt, a nyakamat is épphogy
Köszönöm a válaszokat! Jaj dauer az nekem is megvolt. :D
Volt olyan is, mint a második válaszolónak, nekem lassan nő és szinte ugyanazt elkövette a fodrász. Ráadásul szemüveges vagyok és nem láttam.
Azoknak akik a szokásos kötekedő válaszokat adták, ti. "nem sírnak ilyen miatt". Nyugi, éltem már át tragédiákat - rákos nagyszülő leépülése, öngyilkos szülő, még sorolhatnám, és én is maximum évente jó, ha háromszor sírom el magam....az ember nem egy gép, és bizony néha "apróságokon" elsírja magát(szerintem például a kettes történet nem az). Nem ettől lesztek kemény, józan emberek, mert mondjuk egy számotokra hülyeségnek tartott dolog miatti síráson értetlenkedtek.
Sosem értettem, hogy minek kérdez az, aki nem fogadja el, hogy másvalaki esetleg másképp gondolkodik. Nem ünnepeltettük magunkat, hogy hű de "kemény, józan emberek vagyunk" (ez egyáltalán hogy jön ide?), és senki nem nevezte hülyeségnek sem a dolgot. Én speciel a kérdésre válaszoltam, hogy ilyesmi miatt soha nem sírtam még. Semmi kötekedés nem volt benne. Miért kell ezen is felkapni a vizet?
Üdv, a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!