Festett hajú lányok! Milyen márkájú festékkel van festve a hajatok? Otthon vagy fodrásznál?
Köszii:)
Ment a zöld
Jöhetnek még!
Töve Loreal Majicontrast festékkel (1-2 árnyalattal világosabb lesz tőle és egy picit "károsítja" hogy jobban fogjon a színező), a hossza színezővel, eddig Directions volt, aztán most kipróbáltam a Movie Colorst 8nagyon jó de olyan irtó büdös a kis ablaktalan társasházi fürdőben hogy inkább hanyagoljuk) következő kiszemeltem a Crazy Colors.
Sokáig magamnak festettem aztán kiderült hogy barátnőm szeret ilyenekkel pacsmagolni de neki nem engedik szóval boldogan engedtem át olyannak aki látja is mit művel a fejem hátulján.
Több márkával is volt dolgom.
Drogériás viszonylatban palette loreal, syoss többnyire.
Fodrász festékek közül alfaparf, igora royal(ezzel van most festve a hajam), kallos, wella color touch, inebrya.
Anyámnak egyszínű a haja, neki itthon festem, az enyém balayage és fodrásszal csináltatom, de festettem már magamnak is itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!