Új hajjal kapcsolatban lenne kérdésem? Lent kifejtem
Szóval olyan hajat szeretnék, mint Todorokinak a My Hero Academia-ból.
Így néz ki, félig fehér, félig piros. Jelenleg fekete a hajam és megvárom amíg kikopik az eredeti világos barna hajszinemre, utána tevrezem festetni.
Viszont, a mostani fekete hajam kb 1 honap alatt szinte teljesen kikopott és olyan 3 centit le is nőtt, ilyen gyorsan még sosem történt meg ez és ugyanazt a márkát használtam ami eddig is bevált.
Ha ilyen hajam lesz, ezen sokkal jobban meg fog látszani ugye? Havonta kellene fodrászhoz járnom, hogy normálisan nézzen majd ki a hajam?
Egy olyan szalonba megyek aminek láttam a munkáit, jók ilyenekben szóval bizom az igényes munkában, de egyébként egy ilyen haj meddig élénk és szép, mikor kezd el kikopni? Valakinek volt már innen fehérre vagy pirosra festett haja? Vannak még konkrét kérdéseim ezzel kapcsolatban de most nincs az az isten, hogy normálisan meg tudjam fogalmazni amit akarok, ne haragudjatok.
Anime fikázók kíméljenek légyszi és azok is, akik nem bírják az ilyent elviselni máson, nem kell mások kritikája, tudom mit akarok csak pár kérdésem lenne.
20/l
Nekem a világos barna hajam nagyon nehezen lett fehér, sokat tört a vége, fele olyan hosszú lett mire elértem a fehéret. Emellett nagy része ki is hullott, és ez folyamatos volt, négy évvel később lett olyan, mint eredetileg. Nagyon vékony szálú lett, nyúlik majd, törik, hullik. Gondold át.
Van egy lila színű sampon azzal lehet csak mosni, mert amúgy besárgul nyilván:D
Aztán nekem a fehérre ment piros, szép élénk volt két hónapig, utána hiába festettem barnára, volt benne mindig egy vöröses árnyalat.
Egyébként az alfaparfnak van egy ezüst festéke, az a legjobb ha már elég világos a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!