Fülbelövéssel kapcsolatban segítene valaki? Kifejtem lent. 23/L
Figyelt kérdés
Több, mint egy hónapja lövettem még 1-1 lyukat a fülembe (így összesen 2-2 lyuk van a fülemben), és mikor először (3 hét után) kivettem a gyógyfülbevalót, megduzzadt a helye, vérzett és egy kicsit gennyesedett. Másnap visszatettem, mert féltem, hogy beforr. Nehéz volt visszarakni, mert meg volt duzzadva és fájt. Benne hagytam még vagy 2 hetet. Tegnap megint kivettem, de már nem vérzett, nem jött genny se, de mikor vissza akartam tenni, megduzzadt és fájt, szóval pihentettem egy éjszakát. Most megint megpróbálkoztam, de még mindig duzzadt, és nehezen tudtam csak bedugni. Félek napokig fülbevaló nélkül lenni, nehogy beforrjon. Az első lövésem már vagy 10 éve volt, így nem emlékszem hogy mit csináltam, hogy jó legyen. Ha napokig nem hagyok benne fülbevalót, nem fog beforrni?2021. márc. 15. 18:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd benne most inkább pár hétig, amíg megnyugszik. Nekem 6 hetet mondtak, mikor kilövettem, hogy addig ne vegyem ki! Csak forgassam a lyukban néha. És igazából nekem még utána is picit fájt, úgyhogy bent hagytam még egy hetet. Aztán már rendben volt. Türelem, és ha megynyugodott, majd kicserélheted:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) de akkor már 2 hónap is meglesz neki :/
2021. márc. 15. 19:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!