Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek ezzel? (Kifejtés lent)
Az állítás: a sikeres ismerkedés két kulcsa az önbizalom és a szerencse.
Szerintetek mennyire igaz ez?
Részben egyetértek. Az önbizalom mindenképpen fontos tényező, de van rá kivétel, hogy nem olyan fontos. Nekem jött úgy össze csaj, hogy kicsit csendesebb voltam. Ez leginkább annak volt köszönhető, hogy digitális oktatás volt, így csak a csoportos hívások maradtak haverokkal (kolisok vagyunk). És bizony én, meg egy lány voltunk, akik általában a legtovább hívásban maradtunk, és akkor rájött, hogy sokkal másabb vagyok, mint elsőre tűnik (pedig mikor megismerkedtünk, eléggé utált). Szóval itt inkább a szerencse játszott szerepet.
Aztán mostani barátnőmnél már sokkal inkább az önbizalom.
Szóval mindkettőnek van szerepe, de talán az önbizalom a fontosabb. Ha nincs önbizalmad, akkor könnyen elbukhatod az öledbe hulló esélyeket, de ha van elég önbizalmad, akkor meg sokkal könnyebben alakíthatsz ki magadnak lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!