Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek a nézőpontommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek a nézőpontommal?

Figyelt kérdés
Szóval a csinos lányoknál több esélye van minden fiúnak mivel ők már a sok ismerkedésnek hála rájöttek, hogy a külső nem éppen elsődleges, míg az átlagos és ronda lányok ezt nem tudják és nekik a szőke herceg kell a fehér lovon a képernyőből.. :D Szerintetek is így van? Van rá magyarázatom is. A nem túl szép lányok filmeken nőttek fel és azt hiszik, hogy nekik a legjobb jár, mert olyan különlegesek.. Vélemények?

2016. jún. 19. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is. És a szebb lányoknál nem annyi srác próbálkozik mert félnek leszólítani.
2016. jún. 19. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te látod hogy a ronda lányok miféle férfiakkal vannak? :D Egyáltalán nem szőke hercegek xD Szóval nem nagyon. Másrészt meg szép lányok válogatnak is nagyon mert tudják hogy szépek. Meg sok férfi nyomul rájuk. Ezért még konkurenciád van. Egyáltalán nem könnyebb. :D
2016. jún. 19. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A rendes fiuknal se sok csaj probalkozik
2016. jún. 20. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Én rendes vagyok és a külsőm szerintem átlagos, mégis egy csinos lány próbálkozott nálam, szóval vannak kivételek, meg szerencsések is..
2016. jún. 20. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen teljes mértékben egyetértek veled kérdező :), tényleg így van..

19F

2016. jún. 20. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:

minden ember mas

ha egy lany "ronda"(mert minden ember szep a maga modjan) es tenyleg annak tartja magat akk azert nem fuz tul sok remenyt a fiukhoz, nem is ismerkedik . vagy nem tudja magarol h nem eppen egy topmodell, es minden fiura azt hiszi h megkaphatja.

ha egy lany szep (relativ) akkor ugyan ez a 2 helyzet all fennt. de megha tudja is magarol h szep van h akkor sem nyit fiuk fele, es megcsak nem is lesz nagyobb eselye a fiuknak nala.

szerintem nem igaz h minden fiunak nagyobb eselye lenne egy csinosabb lanynal. egy fiunak minden lanynal ugyan annyi eselye van. legyen az szebb vagy kevesbe szebb. es csunyacskabb lanyokrol miert gondolod azt h tundermeseken nottek fel? ha mar ezt gondolod ez nem inkabb a szebb lanyokra lenne jellemzo?

es ha ugy nezzuk minden lany ilyen meseken nott fel megse varjuk a szoke herceget feher lovon :') (mar aki)

2016. jún. 20. 01:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Irrealis az elmeleted

Van benne par hiba:

- egyreszt bizonyitott teny, hogy a szebb noket kevesbe merik leszolitani a ferfiak, kovetkeztetes: a kevesbe szep lanyokat valoszinuleg tobben szolitjak le, mint a szepeket

- azt hiszed, hogy egy szep no nincs tisztaban azzal, hogy o szep? Persze sok esetben csunyanak latjak magukat, de akkor is, ha adott egy jo no, akkor o olyan csavoval fog osszejonni aki szamara vonzo

- senki nem fog osszejonni veled azert, mert jofej vagy es ennyi. A szerelemhez testi vonzalom is kell, ahhoz pedig nem kell "szokehercegnek" lenned

- a "tisztelet a kivetelnek" szekciot elfelejtetted. Igazadvan abban, hogy sok csunya lany alompasit akar, de en rengegeg olyan rusnya embert ismerek, akiknek a parjuk sem egy szepseg (es igen, gimnazistak)

- sok no nott fel filmeken, es azt az allitasodat lehetetlen tenyekkel alatamasztani, hogy csak a csunya nok nottek volna fel filmeken. Miert, es akkor a szep nok, akik akkor meg 11-12 eves kislanyok mondjuk, mar javaban pasiztak, vagy mi a rak? 😂 ez olyan, mintha en azt mondanam, hogy minden jo csavo focizik, es a focin nott fel, a tobbi meg kockult.

Vegezetul nekem az a velemenyem, hogy te EGYALTALAN nem ismered a noi nemet, es habar probalod megerteni a gondolkodasat, nem igen sikeredik, ugy latom

2016. jún. 20. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!