Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalanok, elkeseredettek, egyetértetek ezzel?
Röviden rólam: Lassan 17 éves vagyok, az első csók 6.-ban csattant el, de olyan lánnyal akit ki nem állhattam, ezért nem szoktam számba venni a dolgot. Tehát 17 évesen, igazi csókban sem volt részem, de még csak barátnőm sem volt. Egyre jobban magam alatt vagyok, nincs semmi-és senki új az életemben. Minden szürke. A lányok terén adok a minőségre, így válogatós vagyok. A napokban ezt lejebb adtam, és egy a kinézetét tekintve sokkal szerényebb lánynál szerettem volna nyomulni, DE még nála sem sikerült. Nem vagyok csúnya, folyton hangoztatják, hogy helyes vagyok, persze nem egy szőke haj, kék szem, 180 cm, szálkás echte emberke, de nem vagyok ronda. Érzelmes fiú vagyok, ezt persze nem szeretem mutatni, de a lányoknak hamar kinyílok.
Most, hogy nagyjából azonosulni tudtál (ha nem, az sem gond) a személyemmel, felteszek egy kérdést. Ezek a sörök csak rám voltak olyan hatással, hogy még most is ezen agyalok, vagy téged is elgondolkodtat?
Egy filmet néztem, cím szerint ,,Bízz a szerelemben".
Az apa azt mondja a fiának: ,,Fiam, te egésznap otthon ülsz, semmi érdemre valót nem teszel, miközben a kortársaid buliról-bulira járnak, nőznek, fiúznak, TAPASZTALATOT gyűjtenek. Nem akarom, hogy a búslakodással menjenek el a gimis éveid."
Nos itt nem arra kell gondolni, hogy kurj mindenkivel, es hányásig idd teli magadminden buliban, de legyunk nyutottabbak.
En mindenképp észben tartom, es nem fogok varni a nagy Ő-re, addig felfedezem magam, ÉLNI akarok, mivel fogalmunk sincs meddig tehetjük meg ebben a sza* világban. Nektek mi a velmenyetek erről a gondolatmenetről?
(Bocsi az ossze-vissza ekezetekrol, de telorol sok lett volna ezt leírni.)
16/F
"Ezek a sörök csak rám voltak olyan hatással" akkor innod kellet volna meg par kprsoval h kifekidj es ne itt kérdez ilyeneket gykn..
Igen ez egy vilag szemlélet amit leírtál.. Ha az elet xar élvezzük minden mpet.. Ha neked ez kell nincs probléma de csak szólok h mértékkel!! Heti 1-2 party belefér de egesz héten nem meno...
16F
Nézd...
Élni nem azt jelenti, hogy dobjuk félre az érzelmeket, és a tapasztalatgyűjtés nevében boldog-boldogtalannal jöjjünk össze, ezzel gyakorlatilag átverve őt is.
Persze, van, akinek az az "élet". Másnak meg nem az. Mindenki máshogy érzi jól magát. Van, aki úgy, hogy kábultra issza magát, és minden buliban mással pippantatja le magát a vécében. Van, aki akkor, ha alkothat valamit. Van, aki akkor, ha sportolhat, mozoghat. Van, aki akkor, ha kockulhat a haverjaival. Ami a párkapcsolatokat illeti: van, aki szereti a lazaságot, kötöttségek nélkül csókolózni, szexelni. Van, aki visszafogottabb. Van, aki ilyet csak azzal tud elképzelni, akit szívből szeret.
Egy dolog biztos: az ember nem fogja jól érezni magát, ha másvalaki életét éli.
Ezeket a sorokat felnőttként írom, és immár negyedik éve élek boldog párkapcsolatban. Soha nem szerettem bulikba járni, meg számomra elképzelhetetlen volt az, hogy szerelem nélkül csókolózzak. A 30 felé közeledve azért elgondolkoztam: sokan mondták, hogy én nem éltem semmit. Vajon igazuk van?
Erre a válaszom egy határozott "nem".
Tényleg nem próbáltam ki (na jó, csak háromszor életemben), hogy milyen kábultra inni magamat. A két kezemen meg tudom számolni, hány buliban voltam összesen. Nem volt minden héten más barátnőm, sőt, számomra fontos volt, hogy csak azt engedjem fizikailag is közel magamhoz, akiben megbízok, és akit szeretek.
És tudod, nem hiányoznak a piálások, a vad bulikban össze-vissza csókolózások, stb. Nem érzem úgy, hogy nem éltem volna. Fociszurkolóként a fél országot beutaztam a csapattal. Egy időben rengeteget bicikliztem. Később áttértem a futásra. Ezekből is összegyűlt elég kalandos esemény, amit majd X év múlva az unokáimnak mesélhetek. :) Sőt, úgy érzem, több élmény ért, mint ha midnen hétvégén buliban csajoztam volna. Emellett a hobbijaim is lefoglaltak, és összességében sokrétűbben telt a fiatalkorom, mint ha csak azt értettem volna "élet" alatt, amit sokan.
Persze, ez én vagyok. Másnak meg pont az én életem lenne unalmas. Találd meg önmagad, búslakodni nem kell (16 évesen nem vagy te még olyan öreg), tekints pozitívabban a világra, és valósítsd meg önmagad! Csak arra ügyelj, hogy a saját éeltedet éld!
Végül: ha majd megtalálod az igazit, nála nem az fog számítani, hogy mekkora a tapasztalatod. :)
Nem egész héten, és nem is minden héten. A lényeg, hogy sokan kibsem mozdulnak, pedig kellene néha napján. Ami a tanulát illeti, lehet valaki rossz tanuló ugyis, ha nem jár el bulizni, es otthon jatszik a gepen.
Utolso: Koszi a kifejtést, értékelem! :)
Annyit hozzafuznek ehhez a filmhez, hogy az nagyon szupi, hogy kiragadtak ezeket a mondtatokat a filmbol(elni kell, szorakozz) de arrol sem artott volna beszelni, hogy mi van a "multtal" v. a masikkal. Az olyan dolgokkal amiket le szeretnel zarni (miutan szorakoztal) mert mar nem erdekel, de nem tudod, mert megis csak veled tortent illetve mas valos szemelyekkel, akik esetleg varnak meg valamit toled. Még lehetne meg errol kisregenyt irni, amirol a hollywoodi filmek mar nem tudnak, de egy szo mint szaz, megeri tisztessegesen elni, ha kicsit nehezebb is.
Biztos nehez lehet, mert ma mar minden arrol szol h hogyan legy "szexy" es hogyan "add" el magad, de ha esetleg keresel egy jo hobbit itt nem a xbox es tsaira gondolok, hanem esetleg valami kozossegi v. szabadidos elfoglaltsagot akkor idovel a tobbi is jonni fog.
Ne haragudj, hogy ilyen rendezetlenul irok, de mar keso van.
Azzal teljesen egyetértek, hogy ki kell mozdulni otthonról! Olyan helyekre, ahol emberek vannak és lehet ismerkedni, ahogyan az előző hozzászólásbán is írták, nem épp buliba, hanem bárhova, kinek a maga ízlése szerint.
Pl. én a bulikban való csajozás/pasizás "tapasztalatszerzéseivel" nem igazán értek egyet. Jobban belegondolva milyen "tapasztalatom" lesz, miért jutnék előbbre a szerelemben, ha felületesen megismerkedem? Komolytalan, mindig kimúló érzésekkel, attól, hogy egy buli keretein belül szót váltok bárkivel, még senkit sem fogok mélyebben ismerni. Csak annál a pontnál, amikor valamelyikkel találkozgattok utána. Valakinél szerintem néha le kell tenni a voksot, aki jónak tűnik, mert pl. felületes ismerkedések tengerében nem tudhatod mélyebben, hogy ki milyen.
Legalábbis ahol túl zajos, számomra nem adhat megfelelő teret bármilyen tartalmasabb beszélgetésre, ami többet jelentene nekem, mint bármilyen nyomulás.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen szempontot tart fontosnak, a lényeg, hogy kialakuljon benned a bizonyosság egy idő után, amikor tudni fogod, hogy mi igazán fontos, és akkor azt a szempontot tartod a szemed előtt.
Én megértem azokat is, akik éppenséggel csak a külsőt tartják fontosnak, és ezzel vállalják azt, hogy egy adott ember többi tulajdonságát is elfogadják:D
"nem fogok varni a nagy Ő-re, addig felfedezem magam"
A "nagy Ő" valóban nem fog csak úgy a semmiből besétálni hozzád, és nem fog az álmaidban megfoganni, és megjelenni a kis zárt otthonodban! Viszont felületes ismerkedésekben sem fog föltétlenül megismerődni, talán van aki nem tud komolyodni senki mellett, nem tud sokáig figyelni a szeretett lányra.
Én is voltam ritkán-ismerkedő, de utána megtapasztaltam azt, hogy akikkel szemben előítéletes voltam, lehetőségem adódott rá, hogy mélyebben megismerjem őket, és változtak az érzéseim velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!