Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egyetértetek velem? 15/L
Két és fél honapja együtt vagyunk és azért akar szakitani velem mert én nem akarok vele ... Akkor is kiakadt amikor azt mondtam neki hogy három hét után a szüleim nem engednek együtt aludni. Erre ezt válaszolta, milyen az hogy elmész a barátnődhöz és nem alhattok együtt. Meg azt mondja higy gyerekes vagyok mert nem akarom mégcsak azt sem meg azt sem. Meg higy mások nem várnának ennyit.
UI.: a barátom 17
A barátod megpróbál érzelmileg zsarolni azzal a céllal, hogy lefeküdj vele. Úgy gondolom, hogy meglehetősen egészségtelen olyan kapcsolatban élni, amelyben a másik fél érzelmileg zsarol, úgyhogy én azt javaslom, hogy szakíts vele.
A szex természetes része a párkapcsolatoknak, de csak akkor, ha mindkét fél vágyik rá. Keress egy olyan srácot, akit érdekelsz, akivel jól érzed magad és aki ugyanígy viszonyul hozzád. Aztán ha mindketten úgy érzitek, hogy le szeretnétek feküdni egymással, akkor majd megtörténik a dolog. A lényeg, hogy közös döntés legyen és ne az egyik fél nyomásgyakorlásának eredménye, mert akkor nem fogod élvezni a szexet, ami később rengeteg problémát okozhat a magánéletedben.
F*s* a barátod.
Én is tudnék várni még 1 évet is...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!