A nőknél manapság miért divat a szőrösség, vagy hogy csak 3-4 naponta borotválják magukat?
Jó nagy paraszt vagy. Amúgy én pl. nem érzem magam dagadtnak, ettől még nem esne jól ha valaki kövérnek nevezne.
Szóval, miért nem borotválod mindenedet minden nap? :)
"Utána meg sírtok ha le lesztek cserélve az intelligens robotnőkre!"
Én csak örülök, ha a hozzád hasonlók békét hagynak az igazi nőknek.
" el is ment tőle a kedvem egy életre, de ti tudjátok."
Nem baj. A csaj valszeg rád sem nézne.
71, gondolom szeretnek a munkahelyeden. Bunkó vagy, sértegetsz másokat, a magas lóról mondasz nagyokat.... Imádnék egy ilyen munkatársat.
Arra még mindig nem láttam tőled választ, hogy te minden nap, mindenhol leszeded a szőrt, vagy ez csak a nőktől elvárás?
Mellettem állandó hányingerrel kéne küzdened, mert nyáron is csak heti 1-2x szedem le, ha nem kell valamiért külön odafigyelnem, pl mensi előtt leszedem az intim részt, illetve, most voltunk esküvőn, oda is leszedtem mindenhol,ahol szoktam. De, pl a combomon nem szedem, ahogy a karomon sem, mert halvány, vékonyszálú.
Ehhez képest 8 éve van párom. Szerencsére vannak férfiak, akik a realitás talaján élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!