A nőknél manapság miért divat a szőrösség, vagy hogy csak 3-4 naponta borotválják magukat?
"#19 akkor fejtsd ki, hogy miért igénytelenség egy nőn a szőr, ha nem az a férfin. Erre vagyok kiváncsi."
Nem én vagyok a kérdező de azért elmondom az álláspontomat. Azért igénytelen, mert a férfi-női szépségideálban a nő a kevésbé szőrös. Ahogy a férfiaknál meg a szépségideálban elvárt az izmos test, a nőknél meg a kevesebb testszőr. Egyébként én nem vagyok szőrfóbiás, felőlem aztán szőrteleníthettek ahogy akartok. Én nem látom a mai nőket túl szőrősnek de az tény, hogy a mai kor szépségideáljában a nő kevésbé szőrös, ergo az igényes nő az szőrtelenít, a férfi meg mondjuk edzeni jár.
Szóval egy nem sportos és izmos férfit nyugodtan nevezhetünk igénytelennek? Király. :D
33
1. Amit leírtál, azt BŐVEN teljesítem a 2-3 naponta borotválással.
2. Amúgy a nő alapból kevésbé szőrös, mint egy férfi, akkor is így lenne, ha soha nem szőrtelenítene. Hormonális oka van. És ebbe az állításba belekalkuláltam már azt is, hogy egyéni eltérések vannak genetika, rassz alapján abban, hogy ki mennyire szőrös. Még egy szőrösebb típusú, sötét hajú nő is kevésbé szőrös, mint egy átlag férfi.
"#33
Szóval egy nem sportos és izmos férfit nyugodtan nevezhetünk igénytelennek? Király. :D"
Utólag belegondolva le se kellett volna írnom. Amúgy én 8 éve edzek pont emiatt amit írtam.
Na, ne legyenek itt megbánások. Szóval szerinted egy nem sportos és egy nem izmos férfi igénytelen? Mert a #33-mas válaszodban ezt állítottad.
38
Az verbális abúzus ha valakinek az a VÉLEMÉNYE hogy igénytelenség szúrós és látható szőrt hagyni magán egy NŐNEK és párkapcsolatban kifejezetten tiszteletlenség dölyfös pofával megtagadni azt a napi 10 percet amivel ez járna? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!