Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok erről a felsőtestről (elsősorban a szőrösséggel kapcsolatban)? Vonzó, igénytelen, semleges?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 5. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, még mindig jobb, mintha csupasz lenne, de nagyon furán nő a szőr rajta... A melleden szinte nincs is. Én a szőröset szeretem mellkasban is, de ez a látvány valahogy nem hoz lázba. Mondjuk, ha a barátnőd lennék, akkor tuti nem zavarna, nem azért, csak így ismeretlenül most ezt mondom.
2015. ápr. 5. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
a barátomé sokkal szőrösebb de ez egyenesen taszító
2015. ápr. 5. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Semleges, nincs ebben semmi taszító.
2015. ápr. 5. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Taszító.
2015. ápr. 5. 17:29
 5/12 anonim válasza:
0%
Inkább pocakkal van a gond :D
2015. ápr. 6. 22:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Milyen pocakkal?
2015. ápr. 6. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
milyen pocakkal tényleg? xd nekem amúgy mellkason nem tetszik a szőr, de én is úgy gondolom, hogy ha szeretnélek és a pasim lennél úgysem érdekelne.
2015. ápr. 12. 01:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan lányok, ennek a srácnak teljesen normális teste van (nem vagyok búza), erre azt mondjátok "taszító", már értem miért nincs annyi srácnak bnője, és miért van annyi szűz srác.
2015. ápr. 17. 19:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Van benne valami, spanom. Szerencsére szűz nem vagyok (ha úgy lenne, biztos nagyon frusztrált lennék), de barátnőm nincs, nem állítom, hogy csak a nők hozzáállása miatt, de azért az is benne van. Nem tartom magam taszítónak egyáltalán, de még ha az is lennék, az ilyen bunkó, tapintatlan válaszoktól a falra mászok.
2015. ápr. 18. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:

8-9: nem a testre magára vonatkoztak a "taszító" jellegű válaszok (szerintem), hanem a kérdésben foglalt szőrösségre. A testtel semmi gond nincs, de a szőrzet valóban nem a legesztétikusabb. Az tény, hogy a válaszok nagy része valóban tapintatlan, de sokaknak akkor is tapintatlan egy válasz, ha simán számára nem kedvező. Mondjuk, ebben itt úgy érzem, elég nagy mértékben szerepet játszik a mai világ szőr-fóbiája, ugye az a fura hozzáállás, hogy ha valakin szőr van, akkor az már igénytelen és undorító és tudjistenmi... Mindenkinek szíve joga eldönteni, mi tetszik neki, de azért mindenféle asszociációkat kapcsolni ehhez az egyszerű tényhez, hát számomra is nagyon furcsa.

Első válaszoló vagyok.

2015. ápr. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!