Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok erről a felsőtestről (elsősorban a szőrösséggel kapcsolatban)? Vonzó, igénytelen, semleges?
"testtel semmi gond nincs, de a szőrzet valóban nem a legesztétikusabb. Az tény, hogy a válaszok nagy része valóban tapintatlan, de sokaknak akkor is tapintatlan egy válasz, ha simán számára nem kedvező."
Sokak számára valóban igaz, de azért ne magyarázzuk már meg hogy nem lehetne "tapintatosan" is kifejezni a véleményünk ömberek..szerintem mindenki pontosan tudja abban a pillanatban mikor írja a választ hogy milyen reakciók lesznek, 90-es iq felett szerintem megy.
Szerintem ez csak akarat kérdése hogyan fejezzük ki magunkat.
Köszönöm az utalást kedves első, de lássuk be, ezek tapintatlan válaszok voltak attól függetlenül, hogy nekem tetszik-e vagy sem. Még tisztelem is a kritikát, ha az olyan stílusban, olyan modorban, vagy módon hangzik el.
Valóban nem kell és nem is lehet a válaszokból reális társadalomképet alkotni, de ami tény az tény, a lányok sokszor kíméletlenek a fiúkkal szemben, bár ez fordítva is pont igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!