Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejon nektek egy lany, el tudjatok jatszani, hogy semleges szamotokra?
Amíg nem úgy adja valaki a tudtára, hogy: "Életem szerelme! Mikor mellém ültél a kötelező iskolai csoportos feladat alatt, mert csak nekünk nem maradt párunk, és hozzám szóltál, szádból lepkék röpködtek felém a korábban fogaid közt ragadt ételmaradékok társaságában, rózsaszín szivárványokat láttam, és tudtam, hogy Te leszel a feleségem, majd 12 gyermekem anyja! Jah, a nevem? Béla, örülök, hogy megismertelek, bejössz!"
Inkább jobban figyelünk rá, több időt töltünk vele, szívesen beszélgetünk, etc... Nem kell ezt eljátszani, de véletlen se kell szerelmet se vallani.
El tudnám, de nem szoktam.
Ha bejön egy lány, finom jelekkel kimutatom.
És nem, nem vagyok akkora marha, mint az egyik lány hiszi, hogy csöpögő vallomással indítok 5 perc után, ahogy meglátom.
Hol él ez...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!