Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire semleges számotokra a barátotok nője? (ha mondjuk nagyon jó csaj)

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tabu és kész.
2010. márc. 21. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Noss! Teljesen semleges, barátok lehetünk de semmi több. Nem fogok egy hosszú évek óta tartó igazi barátságot feladni egy nőért cserébe. Pláne nem úgy, hogy a legjobb barátomtol veszem el.

Egy igazi barátság örökre szól a lány meg lehet, hogy csak 1 hétre.

2010. márc. 21. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
én olyan vagyok, ha barátnömvan alapbol rásenézek más nökre, olyankor amikor van valakim ö az egyetlen az örök dolog.(tudom nincs örökké, csalódtam is sokat de még így 18 évesen is hiszek benne[nemrajtam állt soha])
2010. márc. 21. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ. Ha ő az, akit az univerzum istene nekem szánt, és az összes nő egybekötve Sandra Bullockkal egyetemben sem ér fel vele, és a havernak csak egy újabb punci akkor én megtenném, de ha nem így áll a helyzet akkor nem!!!
2010. márc. 21. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyik barátom csajával nagyon jóba vagyok mármint baráti viszonyba ő is bír engem de ennyi (pedig nagyon jó a csaj).
2010. márc. 21. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
tabu téma.
2010. márc. 22. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

ez egy olyan dolog, ami seggrészegen is tabu. legalábbis mifelénk ez így megy.

21f

2010. márc. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!