A nőknél manapság miért divat a szőrösség, vagy hogy csak 3-4 naponta borotválják magukat?
42! Negatívan minősíteni a másikat a kinézete, teste miatt, igen, az.
Megtagadni valamit akkor lehet, ha azt rá akarják erőltetni. Amúgy gondolom kicsengeted a nőnek a lézeres szőreltávolítást, vagy fizeted a minőségi borotvákat, meg a krémeket, ugye?
41
Igen, az. Mivel nem vagyok igénytelen, sem lusta. Világosan leírtam, miket teszek magamért, aki pedig egy ilyen nőt igénytelennek mer nevezni azért, mert nem tükörsima minden egyes nap, csak minden 2-3. nap, az egy rosszindulatú, bántalmazó métely.
41es
El lett pofázva a szőrtelenítés menete. Mindegyiknél van olyan fázis ahol még ha nem is látszik maga a szőr, már érezni. Ideje felnőni, a szőrnek van egy minden emberre jellemző tulajdonsága: olykor szúr. Kész pont. Örülj ha valaki eltűri az efféle alaptalan hisztijeidet.
Hú akkor én mit mondjak. Nekem olyan gyors a szőrnövekedésem (cserébe a hajamé is) ha este lecsapatom, az már másnap délután bizony szúr. Gondolom nekem akkor naponta 2x kéne nyüstölnöm az amugy is hófehér, hiperérzékeny bőrömet hogy ne legyek igénytelen.
Az persze nem igénytelen hogy sok pasas egésznap hugyosan, pállottan hordja a farkát a gatyájában, mert férfiatlan megtörölni. Én a fél napos szúró lábammal baromi igénytelen vagyok :D. Elmentek a p.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!