A nőknél manapság miért divat a szőrösség, vagy hogy csak 3-4 naponta borotválják magukat?
114
Nem értem a te vergődésedet sem.
Ma mai ideált, trendet bőven kimerítem azzal, hogy 3 naponta leborotválom magam mindenhol. Leborotválom, másnap csupasz vagyok, 2. nap még szemre még mindig full csupasz, tapintásra már lehet érezni, hogy kezd visszanőni, 3. napra meg minimálisan, közelről lehet már látni a kis fél mm-es szőrzetet. Semmiféle sörte nincs.
Nehogy már ezt ahhoz hasonlítsuk, hogy férfi női ruhát hord és borotválja a természetes szőrét. Mi nem a természetes állapot ellen vergődünk és nem nevezzük igénytelennek azt, aki nem tesz kárt a bőrében. Úgy beszélsz, mintha véres szájjal vergődnénk, hogy fogadjátok el, hogy egyáltalán nem szedjük le a szőrt.
Az, hogy párnaponta borotválja magát egy nő, bőven normális.
Én ezen kívül is írtam, hogy sokat adok magamra. Szóval egyszer személyt, arcot társíthatok egy ilyen rúgdosóhoz, mint pl. a kérdező, akkor garantálom, hogy olyan fiókba fog kerülni nálam, amire még mentőt sem hívnék, ha infarktust kapna az utcán. Ennyi.
120
De mi szőrtelenítjük a lábunkat, h.ülyegyerek. Hol a párhuzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!