Csajok! Ti mivel szabadultok meg a nemi szőrzettől? Ha borotválom utána sokáig bők, és sűrűsödik a szőrzetem. Páromnak nem tetszik ha szőrös.Gyantát még nem használtam, nem tudom azt hogy kell használni.Melyik a kényelmesebb? A szőrös vagy a csupasz?
"Gyantát még nem használtam, nem tudom azt hogy kell használni."
Bejelentkezel egy kozmetikushoz.
Nőknek gyakorlatilag mindegyik megcsinálja.
Borotva. Csak a bikinivonalat gyantázom. Hetente-kéthetente csinálom.
A bökés egy idő után elmúlik, nekem már nem irritál egyáltalán. Hámosító krémet kenek rá utána és akkor jó.
Nem sűrűsödik a borotvától, csak szúr, mert a borotva elvágja a szálakat, nem kitépi, de több nem lesz tőle.
Ne a párod miatt csináld! Az én páromnak mindenhogy tetszik, nyilván nem hagyom dzsungelra, de nem is elvárás senkitől, hogy minden egyes nap tökéletesen sima legyek.
BOROTVA MAJD IPL.
ÉN pali vagyok, de ezt csináltam a hónaljammal.
Fehéredett, ritkult, 2 év után pedig ott tartok, hogy múlt hét csütörtökön borotváltam és 9 nappal utána olyan mint előtte egy nappal utána volt. Két év. És meg van oldva, hogy sokkal lassabban nőjön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!