Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom haverja azt mondta nekem hogy a barátomnak tetszik egy lány. Másnap rá kérdeztem a barátomnál erre azt mondta hogy nem tetszik neki, kérdeztem tőle de szép nem? erre azt mondta hogy nem csúnya. Szerintettek kinek higyjek??
"Másnap rá kérdeztem a barátomnál erre azt mondta hogy nem tetszik neki"
Erről nővérem jut eszembe. Kövér és volt időszak, mikor komoly vitáik voltak a párjával abból, hogy megkérdezte, szerinte kövér-e. Mindegy volt mit válaszol. Ha őszinte és közli, hogy igen, hiszen valóban az, akkor bunkó, ha azt mondja, hogy nem akkor hazug. A végeredmény azonos volt, vita és sértődés.
Miért kell egyáltalán ilyen helyzetbe hozni a másikat?
Engem nem zavar, hogy párom más nőket is szépnek talál, hiszen rengeteg a gyönyörű nő. Simán hazudik, aki arról ömleng, hogy a párja a világon a legszebb, stb. Az ember érzékeny az esztétikus dolgokra, legyen az festmény, hely, ember. A szép tetszik az embereknek, de ez nem jelenti, hogy a párod megcsalna vele, vagy nem rád vágyik, mint társ.
Fölöslegesen hergeled magad és szorítod sarokba a párod, csak azért, mert bizonytalan vagy magadban. Szerintem ezen érdemes elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!