A hajam max 10cm-et nő és aztán teljesen eltörik és csúnya! Szoktam néha vasalni de nem sokszor! Valakinek valami ötlet hogy mit tudnék vele csinálni hogy gyorsan nőjön és egészséges maradjon?
Nem képzeltem bele semmit, csak tudok szövegérteni.
Az, hogy te nem tudsz hozzám hasonlóan békét kötni és még mindig ennyire a saját igazadért erősködsz, mikor már abszolút nem is írok róla, meg olyanokat írsz, hogy "hagyjad már".. A "ne fárassz" sehogy sem kedves, ne haragudj, attól se hogy mögé teszed a légyszívest. Midegy nincs harag, csak erre figyelj legközelebb a vitapartnernél.
Minden jót!
Így kezdtem: " Aranyos a 4-es, hogy ennyi energiát fektetett a válaszba, tudom, hogy a jószándék vezérelte" ettől kedvesebben megértőbben elfogadóbban hogy reflektálsz valamire amire szeretnél? Utána is hányszor próbáltam "békét kötni" de még mindig sérelmezel amit leírtam már sokszor, hogy nem kell semmit úgy érteni, de azért is és még mindig írsz, hogy legközelebb ne, amit nem is csináltam.:D
Na tényleg minden jót!
Okés jó, semmi gond nincsen tényleg! (:
(Amúgy azt nem értem miért lett lepontozva annyira, nem én voltam, bocsi)
A kedvedért ki is probálom a cassiát, csak írd le, te hogyan szoktad alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!