Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam max 10cm-et nő és...

A hajam max 10cm-et nő és aztán teljesen eltörik és csúnya! Szoktam néha vasalni de nem sokszor! Valakinek valami ötlet hogy mit tudnék vele csinálni hogy gyorsan nőjön és egészséges maradjon?

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 16:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem képzeltem bele semmit, csak tudok szövegérteni.

Az, hogy te nem tudsz hozzám hasonlóan békét kötni és még mindig ennyire a saját igazadért erősködsz, mikor már abszolút nem is írok róla, meg olyanokat írsz, hogy "hagyjad már".. A "ne fárassz" sehogy sem kedves, ne haragudj, attól se hogy mögé teszed a légyszívest. Midegy nincs harag, csak erre figyelj legközelebb a vitapartnernél.

Minden jót!

2022. jún. 2. 08:47
 22/24 anonim ***** válasza:
65%

Így kezdtem: " Aranyos a 4-es, hogy ennyi energiát fektetett a válaszba, tudom, hogy a jószándék vezérelte" ettől kedvesebben megértőbben elfogadóbban hogy reflektálsz valamire amire szeretnél? Utána is hányszor próbáltam "békét kötni" de még mindig sérelmezel amit leírtam már sokszor, hogy nem kell semmit úgy érteni, de azért is és még mindig írsz, hogy legközelebb ne, amit nem is csináltam.:D

Na tényleg minden jót!

2022. jún. 2. 10:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Okés jó, semmi gond nincsen tényleg! (:

(Amúgy azt nem értem miért lett lepontozva annyira, nem én voltam, bocsi)

A kedvedért ki is probálom a cassiát, csak írd le, te hogyan szoktad alkalmazni.

2022. jún. 2. 10:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát de cuki vagy!:) Tulajdonképpen 50 fokra visstahűtött vízzel írja egy recept, de teljesen jó, ha langyos vízzel összekevered, igazi spa élmény, ahogy a kézmeleg zöld pasztát masszírozod a fejbőrödbe!:) Száraz hajra szoktam felvinni, de ez sem szentírás. Legutóbb bio kakaó porral (ez sem elvárás épp ez volt akciós) kevertem felesben, plusz banánhéj áztató vizével öntöttem fel egy ek.extra szűz olívaolaj kíséretében. Mert már kevés cassia porom volt itthon, így gyarapítottam, de hála Égnek így is teljesen kijött a cassia hatása! Illata is tiszta csokis volt kezdetben, később előjött azért a szenna szalma illata. Folpack rá aztán alapos kimosás addig míg az összes por kimosódik a szálak közül. Ilyenkor a kicsit merev érzet becsapós, ki kell bírni semmit nem tenni rá, szépen ki lehet fésülni és száradás/szárítás után ott a fényes hajzuhatag, nyugodt fejbőr. Sok sikert, ha tudok valamiben szívesen segítek!:)
2022. jún. 2. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!