Hogyan lehet bele nyugodni, ha a fodrász túl vágta a
hajam?
Figyelt kérdés
A héten fodrásznál voltam. Eladásra vágattam a fenekem alá erő hajam. El mondtam, hogy hol vágja le a hajam a fodrász. Mondtam, mutattam az ujjammal, mutattam fotót is róla. A fotón amit mutattam én magam vagyok, egy olyan frizurával amit maga a fodrász készített 5 évvel ezelőtt.
Erre kb. 15-18 cm feljebb vágta le. A vállam helyett az ajkamig ér a hajam! A fodrász úgy tett, hogy szinte majdnem ugyan olyan, jobban is áll, és legalább fel frissült.
Teljesen bele betegedtem. Aki járt így, hogyan tette túl magát ezen?
Na aggódj, lehet, hogy idővel megbékélsz vele. Vagy ha nem, fél év múlva már teljesen máshogy fog kinézni.
Amúgy gondolj a rákos betegekre, nekik nem lehet egyáltalán hajuk, ők nagyon boldogak a tieddel, lehet, hogy emiatt a plusz 15 cm miatt eggyel több kap hajat.
2022. ápr. 1. 17:33
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Próbálom, próbálom de nagyon nehéz el fogadni. Szokatlan, nem is mondhatnám, hogy tetszik. Egyenlőre próbálgatom, hogy mit lehetne tenni, hogy valamelyest jobban nézzen ki...Azért nehéz harc ez lelkileg.
2022. ápr. 1. 22:32
13/15 anonim válasza:
2.vagyok. Elhiszem. Nem tudom milyen formája lett a tiednek. Nekem az segített, hogy elvekonyitottam utána. Tehát oldalról leszedtem sokat, mert nekem is dús erős hajam van. Úgy sokkal jobb lett, de miután így elvekonyitottan nőtt 3-4 cm-t, azóta nagyon tetszik és imádom ezt az új fazont.
2022. ápr. 1. 22:38
14/15 anonim válasza:
Sajnálom, hogy még mindig vannak ilyen kollégák. Én inkább mindig 5 cenitvel kevesebbet vágok le mint amit mutatnak és ha kell még mindig lehet vágni belőle. Inkább kétszer mint egyszer sokat. Egy hosszú haj levágása esetén meg többször megkérdezem, hogy jól meggondolta e mielőtt levágom a copfot.
2022. ápr. 3. 18:22
15/15 anonim válasza:
A feleségem járt így most: vagány rövid frizurát beszéltek meg, amit nagyobb részt géppel csinált a fodrász, erre tüsire nyírta. Nekem így is szép, de fiús.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!