Mennyi időközönként mossak hajat?
Sziasztok! Jelenleg 7 naponta mosom a hajamat, ez mindig vasárnapra esik viszont péntek szombaton már csak összefogva tudom hordani, mivel akkor már elég zsíros. Gondolkodtam rajta, hogy akkor öt naponta mosnék hajat, de tegyük fel, hogy megmosom vasárnap este. Normál esetbe (mikor hét naponta mosok hajat) akkor ez a pénteki nap még tűrhető, viszont ha öt naponta mosnék akkor ugyanúgy be zsírosodna az utolsó 2-3 napra, vagy ugyanúgy bírná a 4-5 napot?
Elég kesze-kusza megfogalmazás, bocsi.
Ui.: gondolom sokakba felmerül a kérdés, hogy miért nem próbálom ki és majd meglátom. Tudom, hogy nagyon sokan küzdenek a zsíros hajjal (kettő-három naponta hajmosás) És nem szeretném “elrontani” ezt a “szerencsésségemet” hogy egy héten csak 1x kell hajat mosnom.
Nézd...
Én minden nap mosom. Igaz, férfi vagyok, és zsíros a bőröm, a hajam meg rövid. Azt még kibírom,h masnaponta de ettől ritkább számomra egy büntetés.
Azt azért ne feledjük, hogy a zsíros hajnak nem csak a látványa előnytelen, hanem van neki egy szaga is.
A heti 1-nél gyakoribbat javasolnék. Az 5 naponta szerintem jó ötlet az első válaszolótol.
Lehet ám, hogy az 5 naponkénti is elég lenne. Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy engem ki és főleg MIÉRT pontozott le.
Ugyan azt javasoltam , mint az első válaszoló. Hogy van ez? 🙈
Szinte félve írom le de van más is rajtam kívül aki naponta mossa a haját (nő) ?
Sajnos 14-15 éves korom óta rászoktattam magam a mindennapos hajmosásra és azóta ez így is megy. 26 éves vagyok, nagyon egészséges szép hosszú a hajam, nagyon gyorsan nő viszont nekem ezáltal nagyon hamar is zsírosodik (másnap már válalhatatlan) illetve a bőröm is nagyon durván zsírosodik. Későbbiekben lesz ennek következménye? Ki fog hullani vagy mi?
Szerintetek ezt még vissza lehetne valahogy állítani?
Kedves 8as. Irigylem az idödet, es az energiadat amit a minden napos hajmosasra forditasz. En keptelen lennek, igy is 1 heten 1x mosok, de az masfel ora, a mosastol, szaritastol, a vasalasig komplett.
Nem egeszseges,hogy minden nap megmosod. Szokj le elöször,hogy minden masnap mosod csak meg, az elsö nap kiengedve, a masodik nap összefogva. Vagy hasznalj szarazsampont. Fujt be a hajtöveket, ezzel is kitolsz egy napot. Mar igy siman lehet 3 napod is hajmosas nelkül.
Vagy hetvegen, ha nem csinalsz semmit, nem mesz sehova.
En van mikor több tincsbe befonom, ejszaka ugy alszok, es reggelre hullamosan ebredek. Ezzel sem latni a lenyalt, zsiros, lapos hatast.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!