Mennyi időközönként mossak hajat?
Sziasztok! Jelenleg 7 naponta mosom a hajamat, ez mindig vasárnapra esik viszont péntek szombaton már csak összefogva tudom hordani, mivel akkor már elég zsíros. Gondolkodtam rajta, hogy akkor öt naponta mosnék hajat, de tegyük fel, hogy megmosom vasárnap este. Normál esetbe (mikor hét naponta mosok hajat) akkor ez a pénteki nap még tűrhető, viszont ha öt naponta mosnék akkor ugyanúgy be zsírosodna az utolsó 2-3 napra, vagy ugyanúgy bírná a 4-5 napot?
Elég kesze-kusza megfogalmazás, bocsi.
Ui.: gondolom sokakba felmerül a kérdés, hogy miért nem próbálom ki és majd meglátom. Tudom, hogy nagyon sokan küzdenek a zsíros hajjal (kettő-három naponta hajmosás) És nem szeretném “elrontani” ezt a “szerencsésségemet” hogy egy héten csak 1x kell hajat mosnom.
Köszönöm a tanácsot!(8-as vagyok)
Szerintetek ha próbálom kitolni 1-2 napra akkor vissza tud állni a faggyútermelés? Vagyis hogy nem zsírosodna úgy a hajam és a bőröm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!