Fodrász után mennyi idővel kezd töredezni a hajad?
Nem a vágás miatt kezd töredezni, hanem a vágás miatt nem töredezik egy ideig!
Hosszßu hajat hiába kensz akármivel, a vége mindig töredezni fog
Én januárban voltam vágatni utoljára, de múlt héten itthon vagattam a végéből itthon, mert akadt a fésű és nem szetettem volna tovább húzni.
Te hiába nem fested, vasalod, stb nem burokban van a hajad és hát kopik a vége.
Amúgy még nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne kitolni. Minél tovább huzom a vágást, annál rosszabb lesz csak.
A hajad vége soha nem zsírosodik természetes módon, folyamatosan kopik, azért csak fésülöd is, ezért az a normális, hogy kopik. Gyakrabban kell belöle vágatni a legvégéböl, akkor lesz az eredmény jobb.
Meg egy trükk, ami valamennyire segít: hajmosás elött legalább 4-5 órával kend be kevés olivaolajjal a hajadat a nyakadtól lefelé és várd meg, amíg beszívódik, utána moss csak hajat.
Nekem nem töredezett. Hanem mindig elvan vékonyodva, ezert vágatom.
Lapockám tetejéig ér kb vagy kicsit hosszabb.
Fogalmam sincs mitől vékonyodik ilyen gyorsan. Mindig vissza kell vágni amit megnő.
Nem vasalom.
2x mosok hajat egy héten. Melóban gumizva van tanglee tezeres gumival. Itthon kivan engedve.
Balzsamot, olajat, hajpakolast használok. 2x samponozom a fejbőrömet. Jól kiöblítem.
Nem ertem 😔😔😔
Enni eszek mindent. Hust, zoldseg,gyumi,gabona.magok. tejtermek.
Nem vagyok válogatós.
Napi minimum 2l vizet iszok.
Szomorú is vagyok ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!