Hogyan lehet bele nyugodni, ha a fodrász túl vágta a hajam?
A héten fodrásznál voltam. Eladásra vágattam a fenekem alá erő hajam. El mondtam, hogy hol vágja le a hajam a fodrász. Mondtam, mutattam az ujjammal, mutattam fotót is róla. A fotón amit mutattam én magam vagyok, egy olyan frizurával amit maga a fodrász készített 5 évvel ezelőtt.
Erre kb. 15-18 cm feljebb vágta le. A vállam helyett az ajkamig ér a hajam! A fodrász úgy tett, hogy szinte majdnem ugyan olyan, jobban is áll, és legalább fel frissült.
Teljesen bele betegedtem. Aki járt így, hogyan tette túl magát ezen?
Sajnálom. :(
Ha nagyon nem tetszik így, viseld copfban, amíg meg nem nő vállig.
Az állad és az ajkad közt mióta van 15-18 centi? Max 3...
Nem tudsz mit csinálni, majd visszanő.
Nagyon tenni nem tudsz semmit, muszáj lesz elfogadnod sajnos. Viszont a válladig gyorsan meg fog nőni :)
Ehhez a fodrászhoz pedig ne menj többet, nem is értem, hogy vághatta ennyire túl.
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat!
Kedves Jonny! Igazán jól esett amit írtál. Igen, egyébként rákos betegeknek ment a hajam. Extra dús, vastag szálú hosszú hajam van, így azt mondták mivel a hossza is rengeteg ebből biztosan ki jön 3-4 paróka.
Talán ez lesz a kulcs! Erre kell gondolnom, hogy mások boldogok, hogy parókájuk lehet. Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!