Az ekcéma kb. mennyi ideig van a bőrőn?
Szia!
Nekem kiskorom óta ekcémám van, most vagyok 17... több mint 10 éve kinlódok vele, és sajnos nem szolgálhatok sok jóval.
Először is elég gázos ha kijön, énis mindig takargatom... szedek rá gyógyszereket, és van egy speciális kevert krém amit patikában kevernek ki de a bőrgyógyásztól kell kérni, az nekem mindig használ, ha azzal bekenem pár óra és elhalványul, 2 nap alatt el is tűnik.
Véglegesen sajnos nemlehet eltüntetni, mint említettem nekem több mint 10 év alatt nemsikerült:(
Szia!
Nekem kiskoromban rengetegszer jött ki aztán elmúlt és pár évig elő se jött.De 13 éves koromban újra előjött és el sem múlt 1 évig.Sok krémet kaptam de egyik se volt jó,aztán elmentem a nővérem gyerekeinek a gyerkem orvosához és ő adott egy olyan krémet amiben steroid van!Na az az egy használt!Gyorsan elmúlt és csak 1× jött vissza,de akkor is szépen elmúlt hamar.Az elmúlt pár évben pedig még a jelét se adta:)..most 18 éves vagyok szóval 4 éve tünet mentes!kopp kopp kopp:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!