Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Amikor valaki azt mondja,...

Amikor valaki azt mondja, hogy nincs ideje hajat mosni, azt mégis hogy érti?

Figyelt kérdés
Kb 2 perccel tart tovább a tusolás, ha valaki hajat is mos, mindegy milyen hosszú a haja. Aztán magától megszárad. Vagy ők egyáltalán nem szoktak tisztálkodni? Főleg magyon elfoglalt anyukáktól szoktam ezt hallani.

2022. jan. 16. 14:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már 2 perc? Maga a bevizezés, samponozás, öblítés, balzsamozás, öblítés több 2 percnél már akkor is, ha a balzsamot nem hagyod rajta. Meg azért nem vagyunk ám egyformák, tudod? A legtöbb ember megszárítja a haját, nem hagyja magától megszáradni, mint ahogy írtad - ez még valamennyi idő, olyan 3 perctől kezdődik, határ a csillagos ég. Nekem meg például a vizes hajjal lefekvés nem opció, mert biztosan megfázok minden ilyen alkalommal, nyáron is, hiába van 27 fok a szobában. Ráadásul a hajam gyorsan zsírosodik, ha este mosom meg, reggelre már nem szép, így bizony reggel kell rászánnom az időt. Úgyhogy bátran hidd el, hogy nem mindig van mindenkinek ideje rá.
2022. jan. 17. 14:28
 22/33 A kérdező kommentje:
Esküszüm ma lemérem, nem lesz több 2 percnél a mosás, a többi meg amúgy is a zuhanyzás része. Mondjuk nem zuhanyzóból kell rögtön ágyba ugrani, mert akkor vizes, de ha szárad kicsit amgától az már jó. Vagy plusz néhány perc Latt lehet rajta annyit szárítani. Jó nekem amúgy mindegy ki mire pazarolja az idejét, csak nem birom az ilyen nyafogást. Én is szoktam állati fáradt lenni, de valahogy egy zuhany mindig belefér mert anélkül lefeküdni gusztustalan.
2022. jan. 17. 16:54
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem érted meg, hogy a zuhany és a hajmosás nem függ össze?
2022. jan. 17. 17:22
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, adj halat az egnek, hogy nem voltal meg annyira kimerult, hogy az alapveto dolgok is nehezedre essenek.

Mert latszik, hogy nem voltal ebben a helyzetben, ami nem baj, csak akkor kerlek ne pofazz bele olyan dologba, amirol fingod nincs :)

2022. jan. 17. 17:22
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
A zuhany nekem is belefér mindig, a hajmosás nem.
2022. jan. 17. 17:30
 26/33 anonim ***** válasza:
83%

Nem a haj megmosása a hosszú idő, hiszen ha az ember egyébként is a zuhany alatt van, tényleg csak pár plusz perc. (sampon kétszer, balzsam, amíg hat megmosok minden mást szőrtelenítek, majd leöblítek mindent)

A sok idő az, amíg normálisan megszárítom. Ahhoz, hogy valahogy kinézzen, legalább fél órát hagyom törölközőbe csavarva, majd kb újabb fél óra, mire megszárítom. Na ez az egy óra az, amire nem mindig van idő/energia.

De ezt te honnan tudnád, ha a balzsamot nem ismered, a hajad nem kezelhetetlen, vagy csak nem érdekel,hogy nézel ki.

2022. jan. 17. 19:02
 27/33 A kérdező kommentje:
Sokáig balzsamoztam, aztán rájöttem, hogy nincs különbség. De az se volt sok plusz idő. És de volt, pár áttanult éjszakám, és vizsga előtt még hajt is mostam, szóval voltam már olyan fáradt hogy majdnem összeestem hazafele. És ha választanom kéne, hogy legyen tiszta, de kicsit kócos, vagy zsíros, lelapult, akkor utóbbit választanám és kihagynám a beszárítást.
2022. jan. 17. 19:21
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, a hajad miatt is, meg a problémáid miatt is.
2022. jan. 17. 19:27
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kép perc?

Nekem vállig érő hajam van... Samponozok 2x, utána balzsam, azt is lemosom. Utána megszárítom, mert télen nem leszek vizes hajjal, bocsi...Ez 15 perc. Utána én még ki is vasalom, az is 15 perc.

2022. jan. 17. 19:50
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Vállig érő hajam van, általában háromnegyed óra a hajmosás. Mosom, balzsamozom, megszárítom, kicsit belevasalok. Közben összeszedem a kihullott hajszálat földről, fürdőkádból. Ez minden csak nem két perc. Nekem sincs gyerekem, mégis nyűg ez. Hetente egyszer, kétszer mosom és irigylem a pasikat, akiknek ez valóban 2 perc.
2022. jan. 17. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!