Mit csináljak ha valakivel akarok találkozni, de azt mondja nincs ideje?
Figyelt kérdés
Azt szokta nekem mondani nincs ideje, viszont másokkal meg mégis találkozik. Bírjuk egymást, barátok vagyunk, de ezt így nem tudom mit kezdjek ezzel2020. dec. 23. 13:43
1/13 anonim válasza:
Nem kívàncsi ràd. Mit lehet tenni? Semmit
2/13 A kérdező kommentje:
Tényleg sok programja van, de nem tudom
2020. dec. 23. 13:49
3/13 anonim válasza:
Fogadd el, hogy lejjebb állsz a fontossági listán, mint mások. Nyiss te is inkább mások felé, vedd lazábbra ezt a barátságot, ő is ezt tette.
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg csak te érzed úgy, hogy bírjátok egymást, barátok vagytok.
Ha másokkal van ideje találkozni, akkor ha nem is azonnal, de előbb-utóbb rád is szakítana időt. Ha tényleg akarna találkozni.
5/13 anonim válasza:
És nem lehet, hogy azokkal a "másokkal" munkaügyben találkozik?
6/13 A kérdező kommentje:
Munkaügyben is persze, de azon kívül is, ugyanazokkal
2020. dec. 23. 14:19
7/13 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy máskor van szabadidőtök, és nem tudjátok összeegyeztetni?
8/13 anonim válasza:
Sajnos el kell fogadnod, hogy számára nem olyan fontos ez a kapcsolat, mint neked. Neki ez nem barátság, csak laza haverság, jó vagy, ha senki más nincs a közelben.
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, de ha így van, akkor ez nagyon rosszul esik nekem, mert én mindig rendes barátként tekintettem rá
2020. dec. 23. 15:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!