Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Amikor valaki azt mondja,...

Amikor valaki azt mondja, hogy nincs ideje hajat mosni, azt mégis hogy érti?

Figyelt kérdés
Kb 2 perccel tart tovább a tusolás, ha valaki hajat is mos, mindegy milyen hosszú a haja. Aztán magától megszárad. Vagy ők egyáltalán nem szoktak tisztálkodni? Főleg magyon elfoglalt anyukáktól szoktam ezt hallani.

2022. jan. 16. 14:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%

Lehet úgy értik, hogy pl. 4 naponta mosnak hajat és 3. nap még nincs ideje ennek. Nem mint idő szempontjából nincs 2 perce.

Egyébként anyukák idejét megkérdőjelezni elég veszélyes dolog. Szerintem fogalmad sincs, hogy mekkora áldás lehet a baba szundiideje, és sokszor jobb ezt éber pihenéssel tölteni. Meg persze a babát se lehet egyedül hagyni sokáig.

2022. jan. 16. 15:12
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

A magától megszárad az elég időigényes. És ha valakinek nincs ideje hajat mosni, az általában azt jelenti, hogy egész nap nincs otthon, amikor meg igen, nem akar vizes hajjal lefeküdni

Tudom, hogy létezik hajszárító, de az kb egy fél órával megdobja a procedúrát. Lehet, ez az a fél óra, ami nincsen meg

2022. jan. 16. 15:16
 3/33 A kérdező kommentje:

1. Mint mondtam, két perccel hossza tőle a fürdés. Annyi ideje mindenkinek van.

2. Ha lefekvés előtt mosom meg, akkor kicsit szárítok rajta, csak hogy a töve nagyjából jó legyen, aztán éjszaka megszárad rendesen.

Olvastam praktikus dolgokat, hogy mit. Sinálj, ha nincs időd hajat mosni. Hát neház elhinni, hogy száraz samponozni meg fésülgetni van idő, de tusolás alatt megmosni nincs. Ez inkább hiszti kategória.

2022. jan. 16. 15:22
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig kötekedsz. Akkor inkább hisztizzenek az anyukák időhiány miatt, mintsem te a rosszindulatoddal mászkálj föl-alá.
2022. jan. 16. 15:27
 5/33 A kérdező kommentje:
Ja általában allaergiás vagyok, ha az emberek azony nyafognak, hogy nem tudnak megoldani valamit, pedig amíg ezt elmondják már meg is oldhatták volna. Vagy csak empátiár avágynak?
2022. jan. 16. 15:31
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

De hogy akarsz nekik megoldást javasolni, ha nem vagy az ők szituációjukba? Nem tudhatod az ők hátterüket.

Ha pedig ennyire megoldáshuszár vagy, akkor miért nem pofázol nekik is vissza?

2022. jan. 16. 15:33
 7/33 A kérdező kommentje:
Most mondtam. Zuhányzás alatt kell, észre se lehet venni a különbséget időben. Nem nagy megoldás mivel a probléma sem nagy.
2022. jan. 16. 15:39
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hajmosós napon a hajmosas-tusolas-hajszaritas+ esti rutin volt, hogy másfél órát is tartott. Sok idő, míg turbanban aszalodik a hajam és szintén idő, míg megszaritom.
2022. jan. 16. 15:42
 9/33 A kérdező kommentje:
Ja hát mindent lehet lassan, sokáig csinálni. A reggeli rutin is tarthat 2 óráig, nekem 15 perc, sminkkel együtt.
2022. jan. 16. 15:53
 10/33 anonim ***** válasza:
87%

2. Ha lefekvés előtt mosom meg, akkor kicsit szárítok rajta, csak hogy a töve nagyjából jó legyen, aztán éjszaka megszárad rendesen.

Ha én így csinálnám, reggelre egy kóctömeg lenne a hajam helyén, amit kb egy óra alatt tudok elfogadhatóvá varázsolni.

Majd ha gyereked lesz, akkor térj vissza ehhez a kérdéshez, és mesélj 😊

2022. jan. 16. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!