Normális, hogy 1 hónap múlva adja a jogsi oktatóm a következő idpontokat? Azt mondja, nincs ideje
Figyelt kérdés
4x voltam eddig vezetni, heti 2x jártam, de az 5. alkalmat lemondta a város lezárás miatt. Most kezdtem volna belejönni, és a következő időpontjaim, amiket nehezen kierőszakoltam, 1 hónap múlva lesznek. Akkor 4x megyek majd a héten, de engem a kiesett rutin zavar. Azt mondta, nincs szabad helye, már így is 16 órákat ül.
DE akkor minek vállalt el és kezdtünk bele? Ez így jól van?
2019. nov. 15. 14:39
1/6 anonim válasza:
Keress másik oktatót.
Azért vállalt, mert $$$-t jelentesz neki. Van, hogy néha túlvállalja magát az ember.
2/6 anonim válasza:
Keress másikat rugalmasabbat leinfotmáltat .
3/6 anonim válasza:
En heti 6 orat mentem szunet nelkul.. Uh keress masikat
4/6 anonim válasza:
Keress másikat.
Suliba ne engedd hogy pénzért válthass csak, önhibán kívül eső dolog, hivatkozz erre. (Van ahol amúgy sem kérnek érte el pénzt, de azért jópár helyen szoktak)
5/6 A kérdező kommentje:
a fő baj az, hogy ő az iskolaigazgató..
2019. nov. 15. 16:21
6/6 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy neked így nem jó, adjon egy másik oktatót.. Ha nem akkor suli csere. Te fizetsz,nehogy neked legyen már kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!