A 13 éves lányomnak fog még sötétedni a haja?
Szia
Nekem pont is volt, mint a lányoddal
Annyi különbséggel, hogy a nagypapámtól örököltem némi vöröset. De nem nagyon látszott
Aztán kb 13 éves koromba nyáron nagyon" kijött" a vörös
És ilyen vöröses sötétsuőke lett
Kb 15 éves koromra lett meg ez a mostani sötétsége
Én nagyon szőke voltam egészen 12 éves koromig. Aztán elkezdett barnulni a hajam nekem is de 14évesen valamiért megállt a barnulásba.
Fél évig ilyenkor nőtt a hajam de semennyit sem barnult.
Ilyenkor elég furán nézett ki ezért a szőke részét levágattam a hajamnak.
Kicsit nehéz volt mert a vállamig le kellett vágni de utána már a tövétől ugye teljesen barnán nőtt a hajam.
Azóta nyáron szőkül kicsit de az is a nap miatt csak
Nekünk nincsen vörös csaladtagunk, én szőke vagyok, apuka és a többi családtag barna, esetleg a testvérem kicsit szőke még, de az ő gyerekei mindketten barnák lettek. Valamint a fiam is sötétbarna.
#7 igen barna a hajam teljesen.
Régi családtagok meg is szokták jegyezni hogy festéstől ilyen e de magától lett ilyen
4#vagyok
Tesóm lánya teljesen szőke hajjal született.
Aztán kb 10 évesen kezdett picikét sötétedni,de tényleg nem olyan észrevehetően.
És kb 12,3 évesen kezdett látványosan barnulni,kb 16 éves koráig sötétedett,most olyan közép barna a haja.
Érdekes,a tesóm fekete hajjal született,és abból szőkült ki,közép szokére kb. A férje pedig világos barnás-szőkés hajú.
A két fiú fekete hajú 🤷🏻♀:D
A lányt pedig ügye írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!