Meg engedje a 13 éves lanyomnak hogy sminkelje magát?
Spirál és korrektor nyugodtan mehet, de highliterre egy általános iskolás kislánynak semmi szüksége. Max otthon kipróbálhatja, de iskolába azt nem engedném.
/igen, szigorú és konzervatív vagyok/
4-es: szerintem is.
Már ezer kérdés volt, hogy a "7.-es húgomnak megengedjem?", meg "a 13 éves húgomnak megengedjem?".
6-os, hosszú évek óta gyakorizóként mondom, hogy az ilyen kérdéseket 99,9 (de inkább 100) %-ban a gyerek írja ki a szülő nevében, pláne mióta nem lehet regisztrálni hivatalosan 16 év alatt.
Nem tudom elképzelni, hogy egy szülő itt kérdezze meg, hogy mit engedhet meg a gyerekének. De a legtöbb kérdésnél a stílus, a fogalmazás módja is elárulja, hogy nem felnőtt ember írta ki a kérdést.
Na mi van, miért csak velem állsz le pattogni? Ha nem tűnt volna fel, az egész témát nem én kezdtem el forszírozni.
Érzékeny pontra tapintottam, kislány?
Tudod, ezeket anyukádtól kell megkérdezni, mert itt hiába írja valaki, hogy ő megengedné, ha a tied meg azt mondja, hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!