Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meg engedje a 13 éves lanyomna...

Meg engedje a 13 éves lanyomnak hogy sminkelje magát?

Figyelt kérdés
Most meg 7.be és októberbe lesz 13. Kapott a nyáron egy szempilla spirált és egy korrektort. Hasznalhatja őket a suliba?. A tanárok nem szólnak érte. Tudom hogy az én döntésem de nemtudom mennyire"gaz" ennyi idősen? Korrektor max a pattanásokra. Ez a kettő highliterel nem lenne sok?
2020. aug. 20. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem sok, ennyi idősen simán használhatja.
2020. aug. 20. 17:17
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez a kettő semmi, nyugodtan használja.
2020. aug. 20. 17:24
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Kamu kerdes
2020. aug. 20. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Spirál és korrektor nyugodtan mehet, de highliterre egy általános iskolás kislánynak semmi szüksége. Max otthon kipróbálhatja, de iskolába azt nem engedném.

/igen, szigorú és konzervatív vagyok/

2020. aug. 20. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

4-es: szerintem is.

Már ezer kérdés volt, hogy a "7.-es húgomnak megengedjem?", meg "a 13 éves húgomnak megengedjem?".

2020. aug. 20. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

6-os, hosszú évek óta gyakorizóként mondom, hogy az ilyen kérdéseket 99,9 (de inkább 100) %-ban a gyerek írja ki a szülő nevében, pláne mióta nem lehet regisztrálni hivatalosan 16 év alatt.

Nem tudom elképzelni, hogy egy szülő itt kérdezze meg, hogy mit engedhet meg a gyerekének. De a legtöbb kérdésnél a stílus, a fogalmazás módja is elárulja, hogy nem felnőtt ember írta ki a kérdést.

2020. aug. 20. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Sztem laza, max lemossa. Semmi baja nem lesz tőle
2020. aug. 20. 17:57
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 lehet oda kellet volna írni a végére hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK. de igy is kiderult hogy ez tökre oké.
2020. aug. 20. 19:40
 9/17 anonim ***** válasza:
61%

Na mi van, miért csak velem állsz le pattogni? Ha nem tűnt volna fel, az egész témát nem én kezdtem el forszírozni.

Érzékeny pontra tapintottam, kislány?

Tudod, ezeket anyukádtól kell megkérdezni, mert itt hiába írja valaki, hogy ő megengedné, ha a tied meg azt mondja, hogy nem.

2020. aug. 20. 19:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Mivel világosan le van írva hogy 16 év alatt nem lehet regisztrálni ezért nem is engednem hogy egy fiatalabb regisztráljon. Lanyomnak nem engedek ilyeneket mert ki tudja mit csinál mikor nem látom. Egyébként meg azért neked írtam mert te írtad utóljára hogy én a gyerek vagyok.
2020. aug. 20. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!