Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meg engedje a 13 éves lanyomna...

Meg engedje a 13 éves lanyomnak hogy sminkelje magát?

Figyelt kérdés
Most meg 7.be és októberbe lesz 13. Kapott a nyáron egy szempilla spirált és egy korrektort. Hasznalhatja őket a suliba?. A tanárok nem szólnak érte. Tudom hogy az én döntésem de nemtudom mennyire"gaz" ennyi idősen? Korrektor max a pattanásokra. Ez a kettő highliterel nem lenne sok?
2020. aug. 20. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Az is vagy. Ordít az írásodból. Majd olvasd vissza felnőttként vagy akár csak 17-18 évesen, és rájössz, miről beszélek. Érzed egyáltalán a sztoriban a hibát? Vagy te “szülőként” folyamatosan felügyeled a 13 éves “lányodat”, hogy miket néz az interneten, esetleg telepítettél valami kémprogramot, ami a kitörölt előzményeket, inkognitóban felkeresett oldalakat is előhozza?
2020. aug. 20. 20:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem nézem újra az előzményeit de azért nem szeretném hogy olyan legyen mint keresztlanyom hogy 14 évesen olyan mint egy 20 éves ribnc. 18 éves idegen fiúkkal beszél a fenekéről küldi a képeket. Nem akarom hogy ez legyen belőle
2020. aug. 20. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

A szempillaspirál és a korrektor teljesen rendben van.

Viszont a highlighter egy 13 évesnek... - na, azt inkább nem.

Még a korombeli huszonéveseknél is gáz, hogy úgy fénylik a fejük, mint egy diszkógömb, és mindenki majmolja ezt a tendenciát, mert ez most “trendi“.

A matt megoldások sokkal természetesebbek, és kevésbé provokálóak.

2020. aug. 20. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen felesleges 12-13 évesen, általános iskolában sminkelni. Nem kell semmi, highlighter pláne nem. Én nem fogom megengedni. Majd gimiben.

25N

2020. aug. 20. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a korrektort azért engedném, mert sok 13 évesnek csúnya a bőre, nekem is az volt, csúfoltak miatta. A spirál meg so-so, én megértem, ha valaki nem engedi, én azon nem akadok fent személy szerint.

Highliter viszont tényleg kizárt. Semmi szüksége rá a hetedik osztályban (és igazat adok annak, aki alapból is nevetségesnek tartja).

2020. aug. 20. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Simán ha jol van eldolgozva a korrektor és az ő színe akkor kb nem is látszik, a szempilla spiral meg a csak a szemét emeli ki szolidan vannak spiralok amik természetes pillákat csinálnak és nem mű hatásút vegyél olyat neki.
2020. aug. 20. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Ez teljesen rendben van. 13 évesen nálunk is sokan használtak ennyit. A highlighter meg nem mindegy hogy egy szolid alig fénylő valami, vagy valami extrém, bazinagy csillámos darabos cucc, amit a tanár a terem másik végéből is lát. Nálunk sok lány menőzött vele, hogy jaj, rajta highlighter van, de nem is látszott belőle semmi...
2020. aug. 20. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!