Mit csináljak a töredezett hajammal?
Figyelt kérdés
Mostanában heti egyszer mosok hajat és vasalók 160-fokon használok előtte syoss hővédőt és utána elseve extrodnary hajvég apolót. Még is az utóbbi időben elkezdett töredezeni a hajam főleg a vegeknel. Kicsit utána olvastam és az olplex termékek jók sőt még egy youtu.be videót is láttam egy lánynál és neki bevalt. Csak hát elég drága szvl ha valakinek valami működik legyszi írja le sokat segítene.2021. okt. 17. 11:51
1/5 anonim válasza:
Jók az olplex termékek. Megéri. De sztem kicsit hagyd a vasalást. És inkább védő sprayket használj ugye. És menj el fodrászhoz, és vágass le a hajad bol 5cmt. Hogy egészséges legyen a hajad. És kérd ki a véleményét
2/5 anonim válasza:
Persze hogy töredezik, ha ennyire gyilkolod. Ne vasald (max alkalmilag), vágasd le a törött részt és akkor nem kell csomó pénzt kidobnod az ablakon "csodaszerekre". A törött hajon max optikailag és ideiglenesen segít, akármit is kensz rá. Olaplex szőkített hajat egy darabig egybentart, de nem szétszárított-égetett hajra van kitalálva, csodát ne várj tőle.
3/5 anonim válasza:
Igen, nagyon gyilkolod!! Előzővel egyetértek!
Qes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!